Αθλητισμός

Ευχάριστα νέα για τον Τερίμ! Επέστρεψε μετά από τραυματισμό

Ευχάριστα νέα για τον Τερίμ! Επέστρεψε μετά από τραυματισμό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.Οι πράσινοι, την επομένη της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 60 λεπτά στον αγώνα της Τετάρτης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.Οι πράσινοι, την επομένη της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 60 λεπτά στον αγώνα της Τετάρτης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας εντάχθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.

Αντίθετα το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

«Εξερράγη» ο Αλαφούζος για τον Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ!

Την αντίδραση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου έφερε η διαιτησία του Κατσικογιάννη στην Λαμία στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Με ανάρτησή του στο Χ, ο Αλαφούζος σχολίασε την διαιτησία του Κατσικογιάννη που έδωσε 10 λεπτά καθυστερήσεις, κρατώντας 13, για να ισοφαρίσει τελικά ο ΠΑΟΚ στο 100΄με γκολ του Σβαμπ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, λοιπόν, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ; Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε η να γελάμε…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments