Σχετικά με αυτό, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ότι μια τέτοια φωτογραφία θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε: «Όλοι βγαίνουμε από το σπίτι μας. Αν εγώ όμως πάω σε ένα μαγαζί και βγάλω κάποιον μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με έναν άλλον άνθρωπο και το στείλω στην οικογένεια του και η οικογένειά του δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω εκείνη την ώρα όμως την ελευθερία του και τη ζωή του;».
Στην πορεία, η παρουσιάστρια εξέφρασε την ενόχλησή της, σε περιπτώσεις που κάποιος εκμεταλλεύεται τη φήμη κάποιου προσώπου, με το να τον βγάζει φωτογραφίες σε στιγμή που το αναγνωρίσιμο πρόσωπο, δεν επιθυμεί να δημοσιευτούν.
«Το ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο σημαίνει ότι κάνεις μία δουλειά που μπορεί κάποιες στιγμές να πάρει μια διάσταση άλλη η ζωή σου, όταν όμως μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιεύσεις και να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί το ένα του προφίλ ή γιατί ξέρει τι θα γίνει τώρα ή για κάποιον λόγο, είναι τραγικό» είπε η Δανάη Μπάρκα και τέλος, κατέληξε: «Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν κάνει καριέρα μόνο με παπαρατσικά».