Ελλάδα

Διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών κατήγγειλε ο διευθυντής της υπηρεσίας

Διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών κατήγγειλε ο διευθυντής της υπηρεσίας

Πηγή Φωτογραφίας: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)//Διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών κατήγγειλε ο διευθυντής της υπηρεσίας

Στο σημείο στάλθηκε συνεργείο της Δ.Ε.Ε για εξερεύνηση του χώρου και λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων

Διάρρηξη… μυστήριο  στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ο αρμόδιος διευθυντής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διευθυντής εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία πως την Παρασκευή 26 Απριλίου το μεσημέρι και ενώ ο ίδιος απουσίαζε από το γραφείο, ενημερώθηκε από υπάλληλο της διεύθυνσης πως έχει γίνει διάρρηξη στον χώρο.

Ο ίδιος σημειώνει πως δεν γνωρίζει εάν αφαιρεθεί κάτι από τον χώρο ωστόσο φέρεται να κατέθεσε πως στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές υπάρχουν σημαντικά δημόσια έγγραφα τα οποία φοβάται μην έχουν αντιγραφεί η έχουν αλλοιωθεί. Στο σημείο στάλθηκε συνεργείο της Δ.Ε.Ε για εξερεύνηση του χώρου και λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

ΣΥΡΙΖΑ: “Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών – Το ΥΠΕΣ να ενημερώσει αν αφαιρέθηκαν έγγραφα”

«Η είδηση της διάρρηξης του γραφείου του διευθυντή της Διεύθυνσης Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, το μεσημέρι της Παρασκευής, είναι ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό, σε κάθε περίπτωση» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει:

«Αποκτά, όμως, ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, στο φόντο της σκανδαλώδους διαρροής προσωπικών δεδομένων και της παράνομης χρήσης τους από την ευρωβουλευτή της ΝΔ ‘Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μέσω της ίδιας της ΝΔ».

«Στον λίγο χρόνο που απομένει για τη διενέργεια των ευρωεκλογών, το Υπουργείο Εσωτερικών οφείλει εξηγήσεις και να ενημερώσει άμεσα για το αν αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα και τι είδους, καθώς και αν παραβιάστηκαν ηλεκτρονικά αρχεία. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της “αριστείας” της», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments