Ελλάδα

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που κρατείται προσωρινά για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, τον περασμένο Δεκέμβριο στου Ρέντη.

Οι απολογίες των κατηγορούμενων για της υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης συνεχίζονται

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που κρατείται προσωρινά για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, τον περασμένο Δεκέμβριο στου Ρέντη.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων. Ένας ακόμη κατηγορούμενος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι απολογίες των κατηγορούμενων για της υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης συνεχίζονται.

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου περνούν σήμερα συνολικά 31 κατηγορούμενοι για αδικήματα όπως αυτά της εγκληματικής οργάνωσης, της ανθρωποκτονίας και της έκρηξης. Οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα απολογηθούν αύριο.

Χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι τρεις συλληφθέντες οι οποίοι ήταν αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούσαν υποθέσεις ναρκωτικών.

Συνεχίζονται οι απολογίες για εγκληματική οργάνωση και δολοφονία Λυγγερίδη

Υπενθυμίζεται πως χθες τρεις από τους δέκα που απολογήθηκαν, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα για αδικήματα που αφορούν μόνο σε προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Οι υπόλοιποι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 10 κατηγορούμενους που πέρασαν το κατώφλι του ανακριτικού χθες μόνο οι τρεις αντιμετώπιζαν κατηγορίες μόνο για ναρκωτικά.

Έτσι οι υπόλοιποι επτά θα οδηγηθούν ξανά στα δικαστήρια μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να απολογηθούν μαζί με τους άλλους συγκατηγορούμενούς τους για σειρά άλλων βαρύτατων κατηγοριών που αντιμετωπίζουν, όπως εγκληματική οργάνωση, δολοφονία Λυγγεριδη και εκρήξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments