Ελλάδα

Καλλιάνος: “Δεν ζήτησα καμία ιδιαίτερη μεταχείριση για τον πατέρα μου” [vid]

Καλλιάνος: “Δεν ζήτησα καμία ιδιαίτερη μεταχείριση για τον πατέρα μου” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τι είπε ο Γιάννης Καλλιάνος, σε συνάρτηση με όσα ανέφερε εντατικολόγος του «Αττικόν» για τη μεταχείριση του πατέρα του, Δημήτρη και το ενδεχόμενο να εισαγόταν σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ

Τι είπε ο Γιάννης Καλλιάνος, σε συνάρτηση με όσα ανέφερε εντατικολόγος του «Αττικόν» για τη μεταχείριση του πατέρα του, Δημήτρη και το ενδεχόμενο να εισαγόταν σε ΜΕΘ ή ΜΑΦ

Νέα απάντηση για τον αγώνα που έκανε προκειμένου να εξασφαλίσει την εισαγωγή του πατέρα του σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν», έδωσε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «δεν ζήτησα καμία ιδιαίτερη μεταχείριση για τον πατέρα μου, θελήσαμε μία φυσιολογική μεταχείριση», σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Νωρίτερα, ο ενταντικολόγος του νοσοκομείου «Αττικόν», Μιχάλης Ρίζος, είχε αναφέρει ότι «ο κύριος Καλλιάνος ήθελε ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά στο υπάρχον σύστημα δεν γίνεται αυτό. Βγάλαμε ανακοίνωση εναντίον του, ως πολιτικού προσώπου, μέλους του ελληνικού κοινοβουλίου και όχι απλού πολίτη.

Ένας πολιτικός του κυβερνώντος κόμματος θα έπρεπε να γνωρίζει αυτά τα προβλήματα στο ελληνικό σύστημα υγείας και να μην τα ανακαλύπτει μόνο όταν έρχεται ενώπιον ενός προσωπικού προβλήματος. Όταν το πρόβλημα τέθηκε στην πανδημία, ο κ. Καλλιάνος έκανε ότι δεν τα έβλεπε».

Γεωργιάδης σε Καλλιάνο: Παρότι μου τηλεφώνησε, ο πατέρας του δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Εν τω μεταξύ, απαντήσεις στις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου για την αντιμετώπιση στο «Αττικόν» νοσοκομείο όσον αφορά τον θάνατο του πατέρα του έδωσε σήμερα (29/04) ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Γιάννη Καλλιάνο και στην οικογένειά του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φακελάκι με τα 500 ευρώ που φέρεται να έλαβε ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του βουλευτή της Ν.Δ.

«Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του γιατρού για το φακελάκι, η καταγγελία έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Παρότι μου τηλεφώνησε, ο πατέρας του δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν. Ως υπουργός Υγείας, δεν παρεμβαίνω στα κρεβάτια στις ΜΕΘ», ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Γιάννης Καλλιάνος όσο και η μητέρα του αποκάλυψαν ότι ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του βουλευτή της Ν.Δ. πήρε φάκελο με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, με τον καθηγητή αγγειοχειρουργικής να το διαψεύδει. «Έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τις καταγγελίες στο “Αττικόν”», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακόμη, ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι «υπερασπίζομαι την τιμή και την υπόληψη των ιατρών του ΕΣΥ. Δεν θα σπιλώσουμε την τιμή και τη φήμη τους λόγω ενός περιστατικού. Πρέπει να βάλουμε ένα όριο, αυτοί οι άνθρωποι σώζουν ζωές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments