Ελλάδα

Λιβαδειά: 15χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της – Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Λιβαδειά: 15χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της – Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Πηγή Φωτογραφίας: Τελετή παράδοσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) των πρώτων 6 από τα συνολικά 17 ασθενοφόρα, που αγοράστηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών με χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν στον ειδικό λογαριασμό για την κατάθεση δωρεών προκειμένου να ενισχυθεί η εθνική προσπάθεια πρόληψης και αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού Covid-19 παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Είχε έρθει μαζί με την οικογένειά της από τη Γερμανία για να περάσει τις Άγιες ημέρες στο πατρικό τους σπίτι στην Ελλάδα

Ανείπωτη τραγωδία σε χωριό στη Λιβαδειά καθώς μια 15χρονη μαθήτρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της την Μεγάλη Παρασκευή. Αμέσως οι γονείς της ειδοποίησαν ασθενοφόρο ωστόσο για το άτυχο κορίτσι στο χωριό στη Λιβαδειά ήταν ήδη αργά.

Το τραγικό παιχνιδι της μοίρας

Σύμφωνα με το LamiaReport η 15χρονη είχε έρθει μαζί με την οικογένειά της από τη Γερμανία για να περάσει τις Άγιες ημέρες στο πατρικό τους σπίτι στην Ελλάδα, δυστυχώς όμως η μοίρα τους επιφύλαξε άσχημο παιχνίδι.

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι η 15χρονη έφυγε από παθολογικά αίτια. Παραγγέλθηκε ωστόσο η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που θα ρίξει περισσότερο φως στο τραγικό συμβάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments