Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Λαρεντζάκης για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Λαρεντζάκης για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα

Πηγή Φωτογραφίας: [369274] EUROLEAGUE 2023-2024 / MEDIA DAY TΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν κατάφερε να προπονηθεί

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο δύσκολα θα δώσει το παρών ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα του Πάσχα και έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Καταλανούς στο Palau Blaugrana. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Μια δύσκολη αποστολή στην οποία ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να γράψει ιστορία. Κι αυτό γιατί τις 18 φορές που μια προημιτελική σειρά της Euroleage πήγε σε 5ο ματς, αυτό το νίκησαν οι γηπεδούχοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Ο Λαρεντζάκης υπέστη διάστρεμμα όταν πάτησε στο πόδι του Άλεξ Αμπρίνες κατά τη διάρκεια του β’ δεκαλέπτου του Game 4 στο ΣΕΦ κι έκτοτε ακολουθεί θεραπεία.

Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για τον κομβικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στο ΣΕΦ και ακολούθως θα μεταβεί στη Βαρκελώνη έχοντας τη στήριξη των οπαδών του που θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments