Lifestyle

Madonna: Φαντασμαγορική συναυλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο – Ρεκόρ προσέλευσης

Madonna: Φαντασμαγορική συναυλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο – Ρεκόρ προσέλευσης

Πηγή Φωτογραφίας: EPA/REUTERS//Η Madonna έδωσε τη μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της μπροστά σε περίπου 1,6 εκατομμύρια ανθρώπους στην παραλία Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η συναυλία ήταν κατά δέκα φορές μεγαλύτερη από την δεύτερη πολυπληθέστερη που είχε γίνει το 1987 στο Παρίσι με 130.000 θεατές

Η Madonna έδωσε τη μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της μπροστά σε περίπου 1,6 εκατομμύρια ανθρώπους στην παραλία Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η βασίλισσα της ποπ πραγματοποίησε την τελευταία συναυλία της, διάρκειας περίπου δύο ωρών, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Celebration» στη Βραζιλία, όπου ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της, όπως «Like A Prayer», «Vogue», «Hung Up», «Into The Groove», «Like A Virgin» κ.ά..

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, τα ξενοδοχεία και τα Airbnb ήταν γεμάτα, ενώ σημειώθηκε ότι χρειάστηκε να προσγειωθούν 170 αεροπλάνα περισσότερα από ό,τι συνήθως στο Ρίο, για τη συναυλία. Η 65χρονη Madonna ανέβηκε στη σκηνή και είπε: «Εδώ είμαστε στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου», δείχνοντας το άγαλμα του Χριστού.

Πολλοί από τους θαυμαστές είχαν φτάσει στο σημείο ώρες, ακόμη και μέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν τη συναυλία, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή θέση κοντά στο stage.

Τα social media έχουν γεμίσει με βίντεο από την εμφάνιση της «βασίλισσας», αλλά και το πώς φαίνεται από ψηλά το πλήθος του κόσμου που τραγουδάει και χορεύει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για το μεγαλύτερο πλήθος θεατών που έχει συγκεντρωθεί ποτέ σε εμφάνιση μεμονωμένου καλλιτέχνη (που δεν συμμετείχε σε κάποιο φεστιβάλ, event ή συναυλία μαζί με άλλα πρόσωπα).

Στο σόου συμμετείχαν οι Βραζιλιάνοι καλλιτέχνες της ποπ Anitta και Pabllo Vittar, καθώς και νέοι μουσικοί από σχολές σάμπα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επίσημου site της Madonna, η συναυλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο ήταν η μεγαλύτερη που έχει δώσει ποτέ και μάλιστα κατά δέκα φορές μεγαλύτερη από την δεύτερη πολυπληθέστερη που είχε γίνει το 1987 στο Παρίσι με 130.000 θεατές. Για την πόλη του Ρίο ωστόσο, οι αριθμοί αυτοί δεν είναι τόσο σπάνιοι καθώς αντίστοιχο αριθμό ανθρώπων είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι Rolling Stones και ο Ροντ Στιούαρτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments