Πολιτική

Κοντοζαμάνης: Στις 9 Ιουνίου το μήνυμα που πρέπει να σταλεί θα εκφράζει σταθερότητα, ασφάλεια

Κοντοζαμάνης: Στις 9 Ιουνίου το μήνυμα που πρέπει να σταλεί θα εκφράζει σταθερότητα, ασφάλεια

Πηγή Φωτογραφίας: [368740] 9ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ / 3η ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ // ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ/EUROKINISSI)

'Αριστος γνώστης των θεμάτων υγείας, ο κ. Κοντοζαμάνης διετέλεσε υφυπουργός και εν συνεχεία αναπληρωτής υπουργός Υγείας την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid-19 και πρόσφατα, σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα υγείας

«Στις 9 Ιουνίου το μήνυμα που πρέπει να σταλεί θα εκφράζει σταθερότητα, ασφάλεια και συνέχεια» τονίζει σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

‘Αριστος γνώστης των θεμάτων υγείας, ο κ. Κοντοζαμάνης διετέλεσε υφυπουργός και εν συνεχεία αναπληρωτής υπουργός Υγείας την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid-19 και πρόσφατα, σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα υγείας.

Σήμερα, εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Αρχή Ετοιμότητας και Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Υγειονομικής Ανάγκης (HERA). «Αυτή η γνώση και η εμπειρία θα λειτουργήσει ως οδοδείκτης μου στο ευρωκοινοβούλιο» σημειώνει καθώς γνωρίζει καλά τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς στον τομέα της υγείας τους σύμφωνα με το iefimerida.gr

« Σε όποια θέση υπηρέτησα, όπου και αν βρέθηκα με σκληρή δουλειά πορεύτηκα έχοντας απαιτήσεις από τον εαυτό μου και όχι από τους άλλους. Το ίδιο επιδιώκω να κάνω και τώρα, εφόσον οι συμπολίτες μου επιλέξουν να είμαι η δική τους φωνή στις Βρυξέλλες» υπογραμμίζει.

Ψηλά στην ατζέντα του είναι η αφοσίωση στην ενίσχυση των πολιτικών υγείας της Ε.Ε., στην έλλειψη φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, στη θεραπεία και την πρόληψη ασθενειών, στην ανθεκτικότητα της αλυσίδας εφοδιασμού και στη διασυνοριακή συνεργασία για την καλύτερη προετοιμασία της Ε.Ε. για μελλοντικές κρίσεις στον τομέα της υγείας σύμφωνα με το iefimerida.gr

Δηλώνει «περήφανος Αρκάς και γνήσιος Πελοποννήσιος» και το μεγάλο του στοίχημα είναι να μην απεμπολήσει ποτέ αυτές τις ρίζες.

Καλεί δε τους πολίτες να στείλουν την Ευρώπη «ανθρώπους που αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές αξίες της ελληνικής κοινωνίας και είναι συνδεδεμένοι με αυτήν.  Ανθρώπους από τα σπλάχνα της ελληνικής πραγματικότητας που διαθέτουν παράλληλα το υπόβαθρο. Ανθρώπους που είναι γνώστες των προβλημάτων και των ευρωπαϊκών διαδικασιών και όχι απλώς γνωστοί».

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments