Ελλάδα

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Η Αστυνομία ερευνά αν υπήρξαν κρυμμένα χρήματα [vid]

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Η Αστυνομία ερευνά αν υπήρξαν κρυμμένα χρήματα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA//Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Η Αστυνομία ερευνά αν υπήρξαν κρυμμένα χρήματα [vid]

Oι Αρχές εξετάζουν τα άλλοθι 6 ή 7 προσώπων

Στο ότι οι δράστες μπήκαν από την κεντρική πόρτα του σπιτιού, καταλήγουν οι αστυνομικοί την ώρα που η έρευνα σχετικά με τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «τα Νέα» και «το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι Αρχές εξετάζουν τα άλλοθι 6 ή 7 προσώπων και συνδυάζει ταυτόχρονα τις αναλύσεις των τηλεφωνικών κλήσεων ώστε να δουν ποιος ήταν και πού τις κρίσιμες ώρες.

Η δολοφονία – σύμφωνα με τον ίδιο – τοποθετείται χρονικά πιο κοντά στις 6 το απόγευμα, παρά προς τις 12 το πρωί που έφυγε η κόρη από το σπίτι.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη ληστεία, οι αστυνομικοί ρωτούν και προσπαθούν να μάθουν ποιος μπορεί να ήξερε ότι στο συγκεκριμένο σπίτι υπήρχε η συγκεκριμένη κρυψώνα των χρημάτων αλλά και αν τελικά υπήρχαν πράγματι αυτά τα χρήματα και πώς έχουν συγκεντρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη της δολοφονημένης 63χρονης, έχει δηλώσει πως στο σπίτι βρίσκονταν κρυμμένα 7.000 ευρώ που η ίδια είχε μαζέψει. Όταν οι αστυνομικοί της έθεσαν το ερώτημα από πού προέρχονται τα συγκεκριμένα χρήματα, εκείνη φέρεται να απάντησε πως τα μάζεψε σταδιακά.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί εξετάζοντας τα άλλοθι και τα δεδομένα, αναμένεται να καταλήξουν σε μια πιο ευκρινή εικόνα για το τι έχει συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments