Lifestyle

Έλενα Τσαγκρινού: «Εμείς είχαμε σίγουρη την νίκη στη Eurovision αλλά δεν την πήραμε»

Έλενα Τσαγκρινού: «Εμείς είχαμε σίγουρη την νίκη στη Eurovision αλλά δεν την πήραμε»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/elenatsagkrinou_official

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Έλενα Τσαγκρινού: Φαντάζομαι τη ψυχολογία των εγκύων που δεν έχουν τη στήριξη των συντρόφων τους - Βλέπουμε και το «Maestro» τώρα, φανταστική πρωταγωνίστρια

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της περνάει η Έλενα Τσαγκρινού αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, μιλά για τον έρωτα με τον σύντροφό της, Dj Stephan και τη στήριξη που έχει όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Φαντάζομαι πώς είναι να μην έχεις την στήριξη του συντρόφου σου. Είναι πολύ δύσκολο! Δίπλα μου είναι ο σύντροφός μου, ο Κώστας. Με τους φίλους μου έχω νιώσει τρομερή συμπαράσταση.

Εγώ με τον Κώστα έχουμε μεγάλη στήριξη από τους φίλους μας.

Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς και κάπως μας έφερε κοντά, κάναμε ένα τραγούδι μαζί. Δεν είχαμε ερωτευτεί ακριβώς, ξεκινούσε. Και μετά έγινε ένα “μπαμ”, ξεχάσαμε τους πάντες.

Και εκείνος και εγώ ήμασταν σε μια κατάσταση που δεν ασχολιόμασταν με κάτι άλλο. Είναι ωραίο να δένεσαι με έναν άνθρωπο!».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο