Ελλάδα

Τελικός Europa Conference League: Δρακόντεια μέτρα και έλεγχος 7 επιπέδων για το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα

Τελικός Europa Conference League: Δρακόντεια μέτρα  και έλεγχος 7 επιπέδων για το Ολυμπιακός-Φιορεντίνα

Πηγή Φωτογραφίας: Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ,ΦΟΡΕΩΝ,ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Ήδη έχει αποφασιστεί η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού προς το γήπεδο της «OPAP Arena» να γίνει με τη Γραμμή 1 του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Έλεγχο σε «7 επίπεδα» και μέτρα… Πολυτεχνείου προβλέπει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για τον τελικό του Europa Conference League 2024, στις 29 Μαΐου.

Χθες, Τρίτη 21/5, πραγματοπoιήθηκε μία ακόμη πολύωρη σύσκεψη στην Κατεχάκη, καθώς πλησιάζει η «καυτή» αυτή ημέρα. Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε η «διαχείριση πλήθους», δηλαδή των οπαδών των δύο ομάδων: του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Τα μέτρα θα θυμίζουν τριήμερο επετείου Πολυτεχνείου με 4-5 χιλιάδες αστυνομικούς στο πόδι, από διάφορες υπηρεσίες, όπως έχει ήδη γράψει το iefimerida.gr, ενώ πριν την είσοδο στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός και θα κυμανθεί σε 7 επίπεδα.

Ήδη έχει αποφασιστεί η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού προς το γήπεδο της «OPAP Arena» να γίνει με τη Γραμμή 1 του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί απολύτως πώς θα μετακινηθούν οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας, εάν δηλαδή θα φτάσουν με την αντίθετη γραμμή του Ηλεκτρικού ή με πούλμαν. Αυτό αναμένεται να αποφασιστεί τις επόμενες ώρες.

Πάντως, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για ένα κομμάτι που προβληματίζει, καθώς, εκτός από τη μετακίνηση των οπαδών, θα υπάρχουν και οι υπόλοιποι πολίτες που θα θέλουν να μετακινηθούν με τον Ηλεκτρικό αλλά όχι με προορισμό το γήπεδο.

Όσον αφορά τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, θα έχουν εφοδιαστεί με ειδική κάρτα.

Σημειώνεται πως οι οπαδοί της Φιορεντίνα έχουν πάρει περίπου 4.000 εισιτήρια. Ιταλικά ΜΜΕ, πάντως, αναφέρουν ότι οι «Βιόλα» έχουν διαθέσει περίπου 7.000 εισιτήρια.

Παράλληλα, αποφασίστηκε πως η ιταλική ομάδα θα προχωρήσει και σε προπόνηση πριν τον τελικό, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε αποσαφηνιστεί πλήρως.

Όσον αφορά την έλευση των «VIP» στο γήπεδο, όπως εκπρόσωποι της UEFA, αλλά και ο πρωθυπουργός ή υπουργοί της κυβέρνησης, εάν αποφασιστεί ότι θα παραστούν, τότε στα οχήματα που θα τους μεταφέρουν θα υπάρχει σχετική ειδική διαπίστευση καθώς και λίστα με όσους δώσουν το «παρών».

Σημειώνεται πως οι πολίτες που θέλουν να εξασφαλίσουν εισιτήρια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, ή απόπειρες, κυρίως, είτε μέσω fake ιστοσελίδων που εμφανίζονται ψευδώς να διαθέτουν προς πώληση εισιτήρια, είτε μέσω απατηλών αγγελιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστότοπους αγοραπωλησιών.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται μόνο στους επίσημους φορείς έκδοσης και διάθεσης των εισιτηρίων (UEFA κ.λπ.)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments