Πολιτική

Άδωνις: Πολύ μεγάλη ευαισθησία για τη «μάπα» έχει ο Κασσελάκης [vid]

Άδωνις: Πολύ μεγάλη ευαισθησία για τη «μάπα» έχει ο Κασσελάκης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)//Τη θέση του σε σχέση με την πρόσφατη υπερβολική αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη διατύπωσε, σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κάνει την πάπια μπροστά στον Πολάκη

Τη θέση του σε σχέση με την πρόσφατη υπερβολική αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη διατύπωσε, σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε πως  «μου ξέφυγε κάτι. Μου ξέφυγε μια λέξη, αλλά το διόρθωσα αμέσως και δεν περίμενα πως θα γινόταν θέμα. Φαίνεται πως ο κύριος Κασσελάκης ήθελε κάτι να πει και επέλεξε αυτό».

Ο υπουργός Υγείας συμπλήρωσε πως «στο υπουργείο κάνουμε τη μεγαλύτερη ανακαίνιση των νοσοκομείων εδώ και πενήντα χρόνια. Υπάρχουν νοσοκομεία που δεν έχουν ανακαινιστεί από τη δεκαετία του ’60 και τα ανακαινίζουμε τώρα. Αγοράζουμε εκατοντάδες ασθενοφόρα, προχωράμε σε μαζικές προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, άρα δε μπορούν να μας κατηγορούν πως αφήνουμε το ΕΣΥ να καταρρεύσει».

Και ο Άδωνις ολοκλήρωσε την τηλεοπτική του παρέμβαση, λέγοντας πως «ο κ. Κασσελάκης έχει βουλευτή τον κ. Πολάκη, που με λούζει κάθε ημέρα με διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά δεν είδα τον κ. Κασσελάκη να ενοχλείται. Άρα, μήπως ο κ. Κασσελάκης το παίζει πολύ ευαίσθητος ενώ δεν είναι;», αναρωτήθηκε ρητορικά ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments