Πολιτική

Κυριαζής Σωτηρίου[ΔΑΠ-ΝΔΦΚ]: Τα μέλη θα δώσουν την μάχη των ιδεών μας

Κυριαζής Σωτηρίου[ΔΑΠ-ΝΔΦΚ]: Τα μέλη θα δώσουν την μάχη των ιδεών μας

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΔΑΠ - ΝΔΦΚ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Την αισιοδοξία του ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι πρώτη για 37η συνεχόμενη χρονιά, εξέφρασε ο Γραμματέας της Οργάνωσης Κυριαζής Σωτηρίου

Την αισιοδοξία του ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι πρώτη για 37η συνεχόμενη χρονιά, εξέφρασε ο Γραμματέας της Οργάνωσης Κυριαζής Σωτηρίου. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα, ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, έκανε λόγο για μια χρονιά μεγάλων μεταρρυθμίσεων που θα επικυρώσουν με την ψήφο τους οι φοιτητές, ενώ αναφέρθηκε και στα περιστατικά νοθείας από πλευράς της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ.

Ακολουθούν σημεία της τοποθέτησής του:

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τα ελληνικά δημόσια Πανεπιστήμια. Οι φοιτητικές εκλογές, με τις κάλπες να έχουν μόλις ανοίξει σχεδόν σε όλους τους Συλλόγους ανά την επικράτεια, είναι η πλέον δημοκρατική διαδικασία που λαμβάνει χώρα στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Το διακύβευμα των φετινών εκλογών, έρχεται ως απόρροια όλης της ακαδημαϊκής χρόνιας, κατά το διάστημα της οποίας πραγματοποιήθηκε και μία σπουδαία μεταρρύθμιση, η οποία για την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ήταν μία δικαίωση ενώ για άλλους αποτέλεσε ευκαιρία να ταλαιπωρήσουν χιλιάδες φοιτητές.

Δυστυχώς, οι παράνομες διαδικασίες δεν εκλείπουν ούτε φέτος. Η ΠΚΣ, η φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ, συνεχίζει να προκαλεί με την στάση της, με τη διενέργεια διήμερων εκλογών στο ΔΙΠΑΕ και σε διαφορετική από την προκαθορισμένη ημερομηνία, χωρίς να αναγνωρίζει μάλιστα, το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών του Συλλόγου. Επιπλέον φέτος, η ασυδοσία τους επεκτάθηκε και έχουν ξεκινήσει «το ταξίδι της κάλπης». Λόγω προγραμματισμένης εκδρομής ενός έτους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Βόλο, αποφάσισε να θέσει μία κάλπη σε περιοδεία, δημιουργώντας μία πρωτοφανή πρωτοτυπία νοθείας.

Σήμερα όλα τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, θα δώσουν την μάχη των ιδεών μας και σε περίπου δώδεκα ώρες από τώρα, θα είμαστε κοντά στην 37η  συνεχόμενη νίκη μας».

Τα αποτελέσματα  των φοιτητικών εκλογών της 22ης Μαΐου 2024 θα μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο και σύμφωνα με την ενσωμάτωση μέσω της σελίδας https://www.dap.gr/ekloges/2024/ . Θα υπάρχει δυνατότητα προβολής των αποτελεσμάτων συγκεντρωτικά, ανά Ίδρυμα και ανά Σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments