Πολιτική

Πρόσκληση Καρατζαφέρη σε Βορίδη – Ετοιμάζεται γαλάζια φιέστα στην Αρκαδία;

Πρόσκληση Καρατζαφέρη σε Βορίδη – Ετοιμάζεται γαλάζια φιέστα στην Αρκαδία;

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΘΗΝΑ-Συνάντηση του υπουργού Μεταφορών Μάκη Βορίδη με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.(EUROKINISSI)

Στήριξη Καρατζαφέρη προς Μητσοτάκη

Μία ιδιαίτερη πρόσκληση από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, εστάλη τις προηγούμενες μέρες, προς τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, ώστε να παραβρεθεί στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του προγόνου του πρώην αρχηγού του ΛΑΟΣ, Αθανασίου Καρατζαφέρη, που ήταν οπλαρχηγός του «Νικηταρά του Τουρκοφάγου». Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στην Ποταμιά Αρκαδίας (26 Μαΐου).

Σύμφωνα, με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας δεν έχει απαντήσει επίσημα στην πρόσκληση, αλλά έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραβρεθεί στην Αρκαδία, δίπλα στον άνθρωπο, που τον ανέδειξε.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πριν λίγες εβδομάδες, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε σε συνέντευξή του, ότι ο Μάκης Βορίδης «είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή η παράταξη (ΝΔ). Είναι έξυπνος, είναι μεθοδικός».

Στήριξη Καρατζαφέρη προς Μητσοτάκη

Σημειώνεται, ότι στην ίδια συνέντευξη, που επαινούσε τον Μάκη Βορίδη, είχε αναφέρει για τον Μητσοτάκη, ότι «είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει τώρα. Δεν βρίσκω άλλον. Δηλαδή, πες ότι ο Μητσοτάκης ερωτεύεται και φεύγει, και πάει, ξέρω γω, στη Μάλαγα. Μετά, τι; Ποιον; Να πάμε στον Κασσελάκη; Εχει περισσή φαιδρότητα, που δεν του χρειάζεται. Να πάμε στον Ανδρουλάκη; Είναι σαν να έχει έρθει σε μια λάθος εποχή. Να βάλουμε την Κωνσταντοπούλου; Ανοήτως κραυγάζουσα. Για τον Βελόπουλο σου είπα. Ο Νατσιός αισθάνεται ότι έχει το Άγιο Πνεύμα επί της κεφαλής του. Δεν υπάρχει κάτι για να δούμε την επόμενη μέρα, εάν ο Μητσοτάκης για κάποιον λόγο φύγει – που το θεωρώ πολύ πιθανό».

Όλα αυτά τη στιγμή, που η Νέα Δημοκρατία, προσπαθεί να ανακόψει την διαρροή γαλάζιων ψηφοφόρων σε κόμματα δεξιότερά της.

ΠΗΓΗ/ Αντιλιάν Κοτζάι/documentonews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments