Πολιτική

Άδωνις: Το ΠΑΣΟΚ δεν επέβαλε ούτε 1 ευρώ στις Τράπεζες σε 25 χρόνια διακυβέρνησης

Άδωνις: Το ΠΑΣΟΚ δεν επέβαλε ούτε 1 ευρώ στις Τράπεζες σε 25 χρόνια διακυβέρνησης

Πηγή Φωτογραφίας: (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)//«Το υψηλότερο πρόστιμο σε τράπεζα για τις παράνομες χρεώσεις το επέβαλε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ επί 25 χρόνια δεν επέβαλε ούτε ένα ευρώ», υπογράμμισε προ ολίγου ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη κυνήγησε τις Τράπεζες για τις παράνομες χρεώσεις

«Το υψηλότερο πρόστιμο σε τράπεζα για τις παράνομες χρεώσεις το επέβαλε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ επί 25 χρόνια δεν επέβαλε ούτε ένα ευρώ», υπογράμμισε προ ολίγου ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αθ. Κατρίνη, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως «η κυρία Νικολοπούλου, η οποία είναι αντιπρόεδρος της επιτροπής ανταγωνισμού, είχε χρεωθεί τις τράπεζες και, όπως είναι γνωστό, η επιτροπή ανταγωνισμού βεβαιώνει πως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους που επιβλήθηκε πρόστιμο στις τράπεζες για παράνομες χρεώσεις είναι επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκης και υπουργίας κατά το μείζον μέρος Άδωνι Γεωργιάδη και κατά την υπογραφή Κώστα Σκρέκα».

«Άρα», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «η επιτροπή ανταγωνισμού κάνει καλά τη δουλειά της και επιβλήθηκε πρόστιμο που 25 χρόνια ΠΑΣΟΚ δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ! Ενώ εμείς βάλαμε 50 εκατομμύρια ευρώ! Παραπάει αυτό! ΠΑΣΟΚ μηδέν! Ούτε χαρτόσημο! Η μόνη κυβέρνηση που έχει κυνηγήσει τις τράπεζες για τις παράνομες χρεώσεις είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη! Αυτό λένε τα έγγραφα και όλα τα που λέτε κύριε Κατρίνη, είναι για να κάνουμε μπάνιο το καλοκαίρι», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments