Πολιτική

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Έχει βρει πολιτισμικά κοινά με Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη;

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Έχει βρει πολιτισμικά κοινά με Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη;

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Έχει βρει πολιτισμικά κοινά με Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη;

Νέες αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη 

Νέες αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για τα χθεσινά του «ανοίγματα» σε Πλεύση Ελευθερίας και ΜεΡΑ25 άφησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Action24.

«Δεν ξέρω αν ο Κασσελάκης έχει βρει πολιτισμικά κοινά με τη Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη και δεν έχει βρει με τον Ανδρουλάκη», σημείωσε με σκωπτικό ύφος.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «Από αυτά που έχει πει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και με τον τρόπο που τα έχει εκφέρει θα έπρεπε να την καλέσουμε να πάει σε έναν εισαγγελέα. Να πάει να καταθέσει ποιοι βουλευτές χρηματίστηκαν και ποιοι επηρεάστηκαν από τον Τραμπ για τη συμφωνία των Πρεσπών».

Ερωτηθείς για το άνοιγμα του προέδρου στο ΠΑΣΟΚ είπε πως «στο τελευταίο συνέδριο πήραμε την απόφαση να γίνει πολιτική σύγκλιση με όλα τα κόμματα, με όλους τους φορείς» και ότι «προφανώς πρέπει να κουβεντιάσουμε και με το ΠΑΣΟΚ. Ποτέ μη λες ποτέ».

«Αν δεν πάμε σε τέτοιες λύσεις θα ξεπεραστούν και τα δύο κόμματα και οι ηγεσίες τους», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments