Αθλητισμός

Σύνθημα τίτλου έδωσε ο Εργκίν Αταμάν στα «πράσινα» αποδυτήρια

Σύνθημα τίτλου έδωσε ο Εργκίν Αταμάν στα «πράσινα» αποδυτήρια

Πηγή Φωτογραφίας: [369783] EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σύνθημα τίτλου έδωσε ο Εργκίν Αταμάν στα «πράσινα» αποδυτήρια, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της Ευρωλίγκας.
Σύνθημα τίτλου έδωσε ο Εργκίν Αταμάν στα «πράσινα» αποδυτήρια, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ήταν άκρως πανηγυρικό, μετά τη νίκη επί της Φενέρ και την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας. Με την είσοδο του Εργκίν Αταμάν, ωστόσο, άπαντες ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Ο Τούρκος προπονητής απευθύνθηκε στους παίκτες του και τους είπε χαρακτηριστικά: «Ένα ακόμη», το οποίο είναι φυσικά ο τελικός και στόχος η κατάκτηση του τροπαίου.

Όλοι μαζί φώναξαν «ΠΑΟ» και έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή, έχοντας πίστη για την κατάκτηση του τίτλου.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Κάλυψη Βουλής και νομοθετικού έργου. Δημοσιογράφος κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ με εξειδίκευση στη Βουλή και την πολιτική διαδικασία.