Πολιτική

Άδωνις για Κασσελάκη – Δούρου: Θα λύσουν και το Μεσανατολικό; [vid]

Άδωνις για Κασσελάκη – Δούρου: Θα λύσουν και το Μεσανατολικό; [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΗ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Ο Κασσελάκης δεν έχει πολιτική συγκρότηση

Την αλλοπρόσαλλη στάση του Κασσελάκη και της Δούρου απέναντι στο μεσανατολικό και τον πόλεμο στη Γάζα στηλίτευσε, σε συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο υπουργός Υγείας καυτηρίασε την πολιτική ανεπάρκεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τις ανακόλουθες συμπεριφορές της Ρένας Δούρου.

Σύμφωνα με τον Άδωνι, «ο Κασσελάκης έχει επικοινωνιακό ταλέντο και διαθέτει λάμψη. Αλλά ο Κασσελάκης δεν έχει πολιτικό υπόβαθρο. Ο Κασσελάκης στερείται βασικών πολιτικών προσόντων. Για παράδειγμα, είπε πως η Χαμάς δεν είναι εξ ολοκλήρου τρομοκρατική οργάνωση, ότι ένα μέρος της Χαμάς συμπεριφέρεται τρομοκρατικά. Παρά την εκ των υστέρων αλλαγή της στάσης του, παραμένει το γεγονός ότι έκανε αυτή την απίθανη δήλωση υπέρ της Χαμάς. Αγνόησε επιδεικτικά τα θύματα των αιματηρών επιθέσεων της Χαμάς».

«Τώρα ο Κασσελάκης λέει πως θα πάει στην Παλαιστίνη. Ομολογώ πως δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θα πάει στην Παλαιστίνη. Το πιθανότερο είναι ότι θα πάει για στενά πολιτικούς και προσωπικούς λόγους εν όψει των ευρωεκλογών. Θα λύσει το μεσανατολικό ο Κασσελάκης;

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Άδωνις στηλίτευσε την αλλοπρόσαλλη στάση της Ρένας Δούρου, λέγοντας πως «η Ρένα Δούρου είχε εκφράσει την αλληλεγγύη της προς τις εξεγερμένες γυναίκες του Ισραήλ με το κόψιμο των μαλλιών της. Θυμόμαστε όλοι την αντίδρασή της απέναντι σε αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς. Τώρα, όμως, η Δούρου υποστηρίζει πως το κράτος του Ιράν κάνει αντίσταση στην… Δύση και την παγκοσμιοποίηση. Δεν βγάζεις άκρη με δαύτους!», συμπέρανε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments