Πολιτική

Άδωνις: Να παραμείνουμε όαση σταθερότητας σε ένα ασταθές περιβάλλον [vid]

Άδωνις: Να παραμείνουμε όαση σταθερότητας σε ένα ασταθές περιβάλλον [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024", Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Η ΝΔ εγγυάται την πολιτική σταθερότητα – Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για εμάς, η αντιπολίτευση θα κάνει το παν να ανατρέψει την κυβέρνηση

Στο να αποφύγει η Ελλάδα περιπέτειες πολιτικής αστάθειας αναφέρθηκε, σε τηλεοπτική παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Open και, ερωτηθείς για τους εκλογικούς στόχους της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως «Ποτέ δεν προδικάζω αποτελέσματα. Δεν μου αρέσει να προδικάζω το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί σε μια δημοκρατία ο λαός είναι αυτός που αποφασίζει. Εμείς δεν έχουμε κάνει συμβόλαιο με τους πολίτες να μας ψηφίζουν συνέχεια».

«Ωστόσο», διευκρίνισε ο Α. Γεωργιάδης, «εάν η ΝΔ έχει ένα κακό αποτέλεσμα, αυτό θα φέρει αστάθεια στη χώρα, σε μια Ευρώπη, η οποία κινείται σε τροχιά αστάθειας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ακροδεξιά ανεβαίνει εκλογικά σε πολλές και μεγάλες χώρες της Ευρώπης και πιθανότατα, θα θελήσει να ακυρώσει προσπάθειες μεταρρύθμισης και δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες οδεύουν προς κρίσιμες προεδρικές εκλογές. Κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ. Και ο Τραμπ λέει τραγικά και φοβερά πράγματα για την Ευρώπη, το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία. Πρόκειται για πράγματα που θα ανατρέψουν δεδομένα στην Ευρώπη και τον κόσμο γύρω μας. Αυτά θα φέρουν μια ανακατωσούρα. Σε μια τέτοια αστάθεια, το να δημιουργηθεί αστάθεια στον τόπο μας δεν είναι καλή ιδέα. Στις 9 Ιουνίου, δεν κρίνεται η κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά η πολιτική σταθερότητα. Αν η ΝΔ έχει κακό αποτέλεσμα, η αντιπολίτευση θα κάνει το παν για να ρίξει τον Μητσοτάκη. Και τα προσπαθήσει να το πράξει με συνεχείς απεργίες, διαδηλώσεις, δηλώσεις κ. λπ.

Η δική μας παράταξη βάζει πάντοτε μπροστά την Ελλάδα και μετά το κόμμα. Από τη σημερινή αντιπολίτευση, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς. Η καθαρή νίκη της ΝΔ θα εγγυηθεί τη σταθερότητα και τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει πρόσθετη αστάθεια σε ένα ασταθές περιβάλλον».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments