Αθλητισμός

Θέμα Μπρινιόλι άνοιξε τελευταία ξανά στην ΑΕΚ

Θέμα Μπρινιόλι άνοιξε τελευταία ξανά στην ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [365916] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ//EUROKINISSI

Θέμα Μπρινιόλι άνοιξε τελευταία ξανά στην ΑΕΚ, η οποία κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν είχε διαψεύσει ότι ασχολείται με την απόκτηση του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Θέμα Μπρινιόλι άνοιξε τελευταία ξανά στην ΑΕΚ, η οποία κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν είχε διαψεύσει ότι ασχολείται με την απόκτηση του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Από τότε όμως μέχρι σήμερα πέρασαν αρκετές μέρες και φαίνεται ότι αρκετά έχουν αλλάξει.

Τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα μετά το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος άνοιξε ο μεταγραφικός φάκελος της Ένωσης και μέσα σ’ αυτόν φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός γκολκίπερ δεν περνάει απαρατήρητος από τους “κιτρινόμαυρους“, οι οποίοι έχουν αποφασίσει πως θα ενισχυθούν στη θέση Νο 1 ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μάλιστα, ο Μπρινιόλι αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν… σίγουρος για την ΑΕΚ.

Από εκεί και έπειτα μένει να δούμε τι θα συμβεί με τους άλλους δύο τερματοφύλακες της ΑΕΚ, τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και τον Γιώργο Αθανασιάδη, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο ακόμα έναν χρόνο με τους “κιτρινόμαυρους“.

Η έλευση του Μπρινιόλι δεν θα γίνει δεκτή με καλό… μάτι και από τους δύο νυν τερματοφύλακες της Ένωσης, καθώς ουσιαστικά θα χάσουν την θέση τους κάτω από τα γκολκπόστ και όποιος μείνει θα παίζει στα… ρεπό του Ιταλού.

Πηγή: novasports.gr//Γιώργος Βασιλείου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments