Ελλάδα

“Εφυγε” η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη – Είχε βγει από τη ΜΕΘ πριν δύο ημέρες

“Εφυγε” η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη – Είχε βγει από τη ΜΕΘ πριν δύο ημέρες

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA//Την τελευταία της πνοή άφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, η οποία νοσηλευόταν έπειτα από τη μεγάλη φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Αμφότεροι βρίσκονταν στο νοσοκομείο μετά τη μεγάλη φωτιά στο σπίτι τους

Την τελευταία της πνοή άφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, η οποία νοσηλευόταν έπειτα από τη μεγάλη φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, η φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του ζευγαριού προκάλεσε σοβαρότατα προβλήματα τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγό της Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονταν έκτοτε.

Η Ρένα Βενιέρη, είχε βγει από την εντατική πριν από δύο ημέρες, μετά από τέσσερις μήνες, με τις πληροφορίες να μιλούν τότε για ένα «μικρό θαύμα» καθώς υπήρχαν σημάδια βελτίωσης της υγείας της.

Ποια ήταν η Ρένα Βενιέρη

Η Ρένα Βενιέρη γεννήθηκε στην Άρτα, ήταν ηθοποιός και απόφοιτος της «Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη» (1965).

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο “Βεργή”, στο έργο του Όσκαρ Ουάϊλντ “Η Βεντάλια της Λαίδης Γουίντερμιρ”, με τον θίασο Βεργή-Αρώνη, σε σκηνοθεσία Μίνου Βολονάκη. Στη συνέχεια, ο Κώστας Μιχαηλίδης, την ενέταξε στον θίασο της Αρχαίας Τραγωδίας, ως μία από τις κορυφαίες του Χορού, στην “Ιφιγένεια εν Αυλίδι” και την “Λυσιστράτη” σε περιοδία στην Νότιο Αφρική και στα Αρχαία θέατρα της Ελλάδας και της Κύπρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments