Lifestyle

Ο Κώστας Καραφώτης παντρεύεται αύριο – Ποια είναι η σύντροφός του

Ο Κώστας Καραφώτης παντρεύεται αύριο – Ποια είναι η σύντροφός του

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Kostas Karafotis

Το χαμηλό προφίλ στη σχέση του τραγουδιστή με την Κάτια Μάνου και η διακριτική δημόσια εξομολόγηση που του είχε κάνει στο Instagram

O Κώστας Καραφώτης και η σύντροφός του, Κάτια-Νανά Μάνου, θα παντρευτούν την Κυριακή 26 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει τον γάμο του σε εκκλησία στο Κολωνάκι. Ο τραγουδιστής και η μέλλουσα σύζυγός του, η οποία δεν έχει σχέση με τα «φώτα» της δημοσιότητας, κρατούν χαμηλό προφίλ καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία ξεκίνησε το 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Nana (@katia_nana_manou)

Η Κάτια Μάνου ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και τον χορό. Κάνει μαθήματα pilates σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη, ενώ διατηρεί και δική της σχολή χορού, στα Τρίκαλα, όπως μοιράζεται στις βιογραφικές της πληροφορίες στο Instagram. Το προφίλ της στην πλατφόρμα, είναι δημόσιο και η σύντροφος του Κώστα Καραφώτη έχει αναρτήσει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο, τόσο από την καθημερινότητά της ως γυμνάστρια και χορεύτρια, όσο και από άλλες δραστηριότητες με τις οποίες περνάει τον ελεύθερο χρόνο της.

Αν και δεν έχει σχεδόν καθόλου κοινές αναρτήσεις με τον Κώστα Καραφώτη, η Κάτια Μάνου έχει αναφέρει τον σύντροφό της σε πρόσφατη δημοσίευση. Πριν από περίπου δύο μήνες, πόζαρε στον φακό του τραγουδιστή, κάτι που έκανε γνωστό η ίδια στη λεζάντα, γράφοντας στα αγγλικά: «Όταν ποζάρω για τον Κώστα μου δεν χρειάζεται φίλτρο».

Πιο παλιά όμως, η Κάτια Μάνου έχει ανεβάσει στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στη φωτογραφία, ποζάρουν οι δυο τους πάνω από ένα σκάφος και η Κάτια Μάνου έγραψε στη λεζάντα της εικόνας: «Όταν δυο άνθρωποι που ζουν μαζί, κοιτάζουν με αμοιβαία συναισθήματα στην ίδια κατεύθυνση… τότε η ζωή τους τα φέρνει όλα… δεξιά». karafotisi3

Όπως και ο μέλλοντας σύζυγός της, έτσι και η ίδια έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Εκτός από τον χορό, της αρέσει να ζωγραφίζει και έχει κάνει σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments