Πολιτική

Μητσοτάκης: Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές [vid]

Μητσοτάκης: Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ//Η επίσκεψη του πρωθυπουργού ξεκίνησε από τα γραφεία της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

«Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πάρουμε την Ελλάδα από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης και να την κάνουμε πρωταθλήτρια»

«Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές μετά τις δύο νίκες του Μαΐου και του Ιουνίου. Να τριτώσουν οι εκλογικοί θρίαμβοι της Νέας Δημοκρατίας με άλλη μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου με το Αγρίνιο στην πρώτη γραμμή», τόνισε από το Αγρίνιο, όπου βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών.

Παράλληλα, ζήτησε να σταλεί το μήνυμα «ότι η φωνή της Ελλάδας πρέπει να εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη 5ετια γιατί στη ΝΔ ξέρουμε να κερδίζουμε τις εκλογικές μάχες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε για τα μεγάλα ποσοστά των εκλογών του 2023 και τόνισε: «αυτά μου επιτρέπουν να συνεχίσω στο Μαξίμου να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες σας για να αλλάζουμε τον τόπο μέρα μέρα».

«Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πάρουμε την Ελλάδα από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης και να την κάνουμε πρωταθλήτρια», πρόσθεσε ακόμα.

Πρώτα σε Περιφέρεια και δημαρχείο

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο αποτέλεσαν, στις 12:00, τα γραφεία  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τον  υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι τρεις βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, οι αντιπεριφερειάρχες Θανάσης Μαυρομμάτης, Νίκος Κατσακιώρης, Λίνος Μπλέτσας και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Χρήστος Παΐσιος.

Συζήτησε με τους παρευρισκόμενους για ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας, για τα έργα που παραδόθηκαν πρόσφατα καθώς και για την ένταξη των εγγειοβελτιωτικών έργο στον Βάλτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments