Πολιτική

Μητσοτάκης: Οι ευρωεκλογές από μόνες τους έχουν ξεχωριστή σημασία όσον αφορά τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Μητσοτάκης: Οι ευρωεκλογές από μόνες τους έχουν ξεχωριστή σημασία όσον αφορά τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΑΡΤΑ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Πριν την ομιλία του σε πολίτες στο Αγρίνιο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Μαυρομμάτη

Πριν την ομιλία του σε πολίτες στο Αγρίνιο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Μαυρομμάτη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο Αγρινίου όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Γιώργο Παπαναστασίου, και μέλη του δημοτικού συμβουλίου και συζήτησαν για έργα υποδομής και τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής. «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας που έχουμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού, αλλά και Α’ βαθμού.

Είναι κάτι το οποίο, εξάλλου, και ο κ. περιφερειάρχης και οι δήμαρχοι το γνωρίζετε καλά. Τα τελευταία χρόνια έχουμε θέσει στη διάθεσή σας πολύ σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία, τα οποία έχετε εκμεταλλευτεί προς όφελος των δημοτών σας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στα σημαντικά έργα που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε: «Είναι έργα τα οποία έχουν και ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αποτύπωμα και χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς πόρους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ευρώπη δεν είναι μία αδιάφορη υπόθεση. Οι ευρωεκλογές από μόνες τους έχουν μία ξεχωριστή σημασία όσον αφορά τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία έχει στη διάθεσή της και η χώρα».

Επόμενος σταθμός του πρωθυπουργού ήταν η Άρτα. Συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αρταίων, Χριστόφορο Σιαφάκα, συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στον κεντρικό πεζόδρομο της Σκουφά, επισκέφθηκε το πλήρως ανακαινισμένο κτήριο των Παλαιών Δικαστηρίων, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με δικαστικούς λειτουργούς, και στη συνέχεια μετέβη στο αρχαίο «Μικρό» Θέατρο της Αμβρακίας, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών διαμόρφωσης του αρχαιολογικού χώρου.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα αρδευτικά έργα κοντά στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας και ενημερώθηκε για τη σημασία των παρεμβάσεων που υλοποιούνται για την άρδευση του κάμπου της περιοχής και τον τοπικό πρωτογενή τομέα.

Στην περιοδεία του πρωθυπουργού στην Άρτα μαζί του ήταν και ο γιος του Φρέντι Μπελέρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments