Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος για Κασσελάκη: Τραβάει τον κόσμο γιατί είναι ο εαυτός του – Τι είπε για το πόθεν έσχες

Σπηλιωτόπουλος για Κασσελάκη: Τραβάει τον κόσμο γιατί είναι ο εαυτός του – Τι είπε για το πόθεν έσχες

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ως έναν πολιτικό που δεν έχει να κρύψει τίποτα και που… «τραβάει» τον κόσμο, καθώς είναι ο εαυτός του, παρουσίασε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου (25.05.24).

«Το χλιδάτο δείπνο δεν θα γινόταν θέμα, αν δεν είχαμε εκλογές»

Ως έναν πολιτικό που δεν έχει να κρύψει τίποτα και που… «τραβάει» τον κόσμο, καθώς είναι ο εαυτός του, παρουσίασε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου (25.05.24).

«Η βαριά υποκρισία ενοχλεί, όχι τα μπουζούκια. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μία κρυστάλλινη ζωή και λέει: ”εγώ σας κάνω μέτοχους σε αυτή την κρυστάλλινη ζωή, δεν έχω να κρύψω τίποτα”», τόνισε ο ίδιος, αναφερθείς στη «βροχή» των σχολίων για την υπερέκθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ζημιά κάνει σε οποιοδήποτε πολιτικό, όταν δεν είναι ο εαυτός του. ”Τραβάει” ο κ. Κασσελάκης γιατί είναι ο εαυτός του», είπε και πρόσθεσε: «ο κ. Κασσελάκης μπήκε με τα δικά του χρήματα στις ευρωεκλογές», για να τονίσει ότι «θα καταθέσει το πόθεν έσχες του πριν τις κάλπες».

Στη συνέχεια κι αναφερόμενος στο χλιδάτο δείπνο, ο κ Σπηλιωτόπουλος δήλωσε πως «δεν θα γινόταν θέμα, αν δεν είχαμε εκλογές». «Δεν θα γινόταν θέμα, αν δεν υπήρχαν σάιτς που κάνουν τη δουλειά της ΝΔ και κάνουν δολοφονία χαρακτήρων, είναι πληρωμένοι δολοφόνοι χαρακτήρων», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments