Ελλάδα

Euroleague: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο – Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα άτομο

Euroleague: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο – Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα άτομο

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter @Berliner_Fw Σύμφωνα με πληροφορίες οι οπαδοί των δυο ομάδων συγκρούστηκαν έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Πρεντσλάουερ Αλέ, ενώ επεισόδια έγιναν και μπροστά από ένα ξενοδοχείο της πόλης.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο Βερολίνο για το Final 4 της Euroleague.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οπαδοί των δυο ομάδων συγκρούστηκαν έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Πρεντσλάουερ Αλέ, ενώ επεισόδια έγιναν και μπροστά από ένα ξενοδοχείο της πόλης.

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και έγιναν αρκετές συλλήψεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δυο πλευρές έχουν τραυματίες με το συνολικό αριθμό να φτάνει τους 12. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής του Βερολίνου, ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι είναι ακόμη δύο.

Μιλώντας στο Berliner Zeitung, ένας εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας επιβεβαίωσε τις συμπλοκές αναφέροντας ότι οι οπαδοί, περίπου 60 όπως είπε, χρησιμοποίησαν ρόπαλα του μπέιζμπολ και γκλομπ.

Επεισόδια και την Παρασκευή πριν τον πρώτο ημιτελικό

Θυμίζουμε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά στο φετινό Final 4 καθώς επεισόδια σημειώθηκαν και την Παρασκευή πριν από τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενερμπαχτσέ.

Συγκεκριμένα οι φίλοι των «πράσινων» ήταν συγκεντρωμένοι έξω από την «Uber Arena» περιμένοντας να μπουν στο γήπεδο, όταν οι οπαδοί της Τουρκικής ομάδας έφτασαν στο σημείο και τους επιτέθηκαν με ρίψεις αντικειμένων.

Αργότερα, η γερμανική αστυνομία σε ανακοίνωση της ανέφερε ότι κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Στη σχετική ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζει αν ήταν φίλοι του Παναθηναϊκού ή της Φενέρ, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αυτοί ήταν κατά πάσα πιθανότητα Τούρκοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments