Lifestyle

Πάολα για την οικογενειακή διαμάχη του Μαζωνάκη: «Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»

Πάολα για την οικογενειακή διαμάχη του Μαζωνάκη: «Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/PAOLA

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουμε δουλέψει έξι φορές μαζί και αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα του. Αγαπιόμαστε και γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλον»

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Μαζωνάκη και συγγενικό του πρόσωπο, τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη, μίλησε η Πάολα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__)

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουμε δουλέψει έξι φορές μαζί και αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα του. Αγαπιόμαστε και γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για το τι συμβαίνει, αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσει γι’ αυτό. Το χέρι που όχι απλά σε ταϊζει, αλλά σε παραταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια. .

Αναφορικά με τη Μαρίνα Σάττι, η Πάολα τόνισε: «Εγώ την αγαπώ! Τι περιμέναμε; Να ντυθεί σαν την Παπαρίζου, την Καλομοίρα και τη Φουρέιρα; Δεν γίνονται αυτά. Νομίζω ότι με το χασμουρητό της μπορεί να ήθελε να πει κάτι. Δεν το έκανε για να μη γίνει μεγαλύτερος ντόρος».

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Τον αποκάλεσα “ξενομπάτη” διότι ήρθε στην Ελλάδα με μια διάθεση για αρχηγιλίκι, δεν είναι σαν τους άλλους Έλληνες που έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου, εκ πεποιθήσεως. Θα πάω τώρα να ψηφίσω αυτόν; Κοροϊδευόμαστε όταν μιλάμε για αριστερές και δεξιές αντιλήψεις. Γι’ αυτό δεν πάω να ψηφίσω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments