Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Υποκριτές Κασσελάκης και Δούρου – Πήγαν για σόου στην Παλαιστίνη

Άδωνις Γεωργιάδης: Υποκριτές Κασσελάκης και Δούρου – Πήγαν για σόου στην Παλαιστίνη

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης έχει τις απόψεις του Αμπάς για τους ομοφυλόφιλους; - Γιατί δεν έθεσε το ζήτημα της Κύπρου στον Αμπάς;

Την υποκρισία της Αριστεράς στα εθνικά θέματα και στα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ξεσκέπασε, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, παραχωρώντας συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο τρέχον ταξίδι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Παλαιστίνη και υπογράμμισε πως «ο κύριος Κασσελάκης είναι μια περίεργη και αντιφατική προσωπικότητα. Το ερώτημα που πρέπει άμεσα να μας απασχολήσει είναι γιατί, για ποιο λόγο ο Κασσελάκης πήγε στην Παλαιστίνη χωρίς τον Τάιλερ; Με τον Τάιλερ συνδέεται με δεσμούς γάμου. Ο Τάιλερ είναι ο σύντροφος και σύζυγος του κ. Κασσελάκη. Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε ανοιχτά την αλήθεια; Γιατί κρύβονται; Οι απόψεις που επικρατούν στην Παλαιστίνη για τους ομοφυλόφιλους είναι πολύ σκληρές. Στην Παλαιστίνη οι ομοφυλόφιλοι κυνηγιούνται με πέτρες και απειλούνται με λιθοβολισμούς. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως ο Κασσελάκης πήγε να κάνει σόου στην Παλαιστίνη. Γιατί δεν ρώτησε τον Αμπάς για τις απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους; Η ευαισθησία του Κασσελάκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είναι επιλεκτική. Είναι μια υποκρισία της αριστεράς, μια τρανή απόδειξη για την υποκρισία των αριστερών» .

«Και επίσης», συνέχισε ο Ά. Γεωργιάδης, «γιατί οι Παλαιστίνιοι μιλάνε για ελληνική προσωρινή διοίκηση, όταν αναφέρονται στην Κύπρο; Ανέφερε ο Κασσελάκης αυτό το ζήτημα στον Αμπάς και τους Παλαιστίνιους; Πολύ φοβάμαι πως ο Κασσελάκης δεν μίλησε στον Αμπάς για αυτό το ζήτημα. Η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση για τη στάση της παλαιστινιακής αρχής απέναντι στην Παλαιστίνη.

Τρελαίνομαι με την υποκρισία των αριστερών. Πρόκειται για μια υποκρισία που εξαπλώνεται παντού. Θυμίζω πως πέρυσι οι αρχές σκότωσαν μια κοπέλα στο Ιράν επειδή κυκλοφόρησε χωρίς μαντήλα. Τη σκότωσαν με λιθοβολισμό. Σωστά, τότε, η κυρία Δούρου έκοψε τα μαλλιά της σε ένδειξη συμπαράστασης. Τώρα, η κ. Δούρου τάσσεται με το Ιράν, τονίζει πως το Ιράν αντιστρατεύεται στην παγκοσμιοποίηση και τη δύση. Οι αριστεροί είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές».

Ερωτηθείς, ακόμη, για την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για την κεντροαριστερά, ο Άδωνις τόνισε πως «θα πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο κόσμος αποφασίζει, όχι οι δημοσκοπήσεις. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταφέρει να συνεχίσει να κερδίζει με είκοσι και εικοσιπέντε πόντους την αντιπολίτευση, τότε τίθεται εκ των πραγμάτων ζήτημα για την κεντροαριστερά. Η κεντροαριστερά θα αρχίσει να «ψάχνεται» και για θέματα ηγεσίας. Ο κ. Τσίπρας έχει ηττηθεί από τον Μητσοτάκη. Ο κ. Κασσελάκης είναι περίεργη προσωπικότητα. Θα περιμένω το αποτέλεσμα των εκλογών. Προφανώς, αν το ΠΑΣΟΚ έρθει τρίτο, ο κ. Ανδρουλάκης θα έχει πρόβλημα. Θα τον έχει ξεπεράσει ο κύριος Κασσελάκης», κατέληξε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments