Πολιτική

Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ο Στέφανος Κασσελάκης: Τα πρώτα πλάνα από την επίσκεψη

Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ο Στέφανος Κασσελάκης: Τα πρώτα πλάνα από την επίσκεψη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

"Τιμή μας να βρισκόμαστε μαζί σας"

Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Παλαιστίνη και τα πρώτα πλάνα από την παρουσία του εκεί είδαν το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας (27.05.24).Ο Στέφανος Κασσελάκης, που ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Παλαιστίνη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.

Στέφανος Κασσελάκης: “Τιμή μας να βρισκόμαστε μαζί σας”

Υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πατριάρχης δήλωσε ότι η Ιερουσαλήμ είναι σημείο συνάντησης των τριών μεγάλων θρησκειών και ότι υπάρχει χώρος για Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και Εβραίους.

Από την πλευρά του, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε πως η παρούσα κατάσταση με τον πόλεμο στη Γάζα δεν αρμόζει στην ανθρωπότητα και ο Δυτικός Κόσμος και η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμένουν απαθείς.

«Είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε μαζί σας και να στηρίζουμε το Πατριαρχείο ως αξιωματική αντιπολίτευση», είπε χαρακτηριστικά.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύουν η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κα Ράνια Σβίγκου, ο τομεάρχης Άμυνας, κος Ευάγγελος Αποστολάκης, η τομεάρχισα Εξωτερικών, κα Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος κος Δημήτριος Παπαγεωργίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments