Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: ”Ανέβασε” το πρόγραμμα της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη [vid]

Αλέξης Τσίπρας: ”Ανέβασε” το πρόγραμμα της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αλέξης Τσίπρας: ''Ανέβασε'' το πρόγραμμα της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη [vid]

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, πρώην πρωθυπουργοί από όλο τον κόσμο θα τοποθετηθούν στην Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που θα γίνει την Δευτέρα και την Τρίτη στην Αθήνα από το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, πρώην πρωθυπουργοί από όλο τον κόσμο θα τοποθετηθούν στην Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που θα γίνει την Δευτέρα και την Τρίτη στην Αθήνα από το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας ανάρτησε στα social media όλο το πρόγραμμα της Διεθνούς Διάσκεψης και το συνόδευσε με την εξής σημείωση: «Το Ινστιτούτο που ετοιμάζουμε καιρό τώρα, οι συνεργάτες μου κι εγώ, ήρθε η ώρα να αρχίσει το ταξίδι του. Την προσεχή Δευτέρα ξεκινάμε με την πρώτη μεγάλη δημόσια εκδήλωση. Τη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στο Ωδείο Αθηνών, την Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Ιουνίου, έξι ακριβώς χρόνια μετά την υπογραφή της Συνθήκης των Πρεσπών. Τη Διεθνή Διάσκεψη φιλοδοξούμε να συνδιοργανώνουμε κάθε Ιούνη μαζί με το Ίδρυμα Ζάεφ, με στόχο να προωθούμε το μήνυμα της Ειρήνης και της συνεργασίας των λαών, να εμβαθύνουμε στο διάλογο αλλά και να αναδεικνύουμε προοδευτικές ιδέες, λύσεις και συγκλίσεις στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας. Στην πρώτη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, στο Ωδείο Αθηνών, έχουν ανταποκριθεί και θα συμμετέχουν διακεκριμένοι καλεσμένοι, κορυφαίοι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, νυν και πρώην ανώτατοι αξιωματούχοι, ειδικοί επιστήμονες, δημοσιογράφοι και αναλυτές από κορυφαία think tanks, από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και την Αμερική».

Και συμπλήρωσε: «Η Διάσκεψη θα είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες που θέλουν να παραβρεθούν και να την παρακολουθήσουν, με σειρά προσέλευσης. Ενώ θα καλυφθεί ζωντανά με live streaming μετάδοση στο διαδίκτυο. Καλή μας αρχή λοιπόν!».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο