Πολιτική

Γιάννης Ραγκούσης: Μικρονοϊκές και εκτός κοινωνίας οι απολύσεις Θεοχαρόπουλου, Τσίπρα από τον Κασσελάκη

Γιάννης Ραγκούσης: Μικρονοϊκές και εκτός κοινωνίας οι απολύσεις Θεοχαρόπουλου, Τσίπρα από τον Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

"'Δεν μπορεί το 14,9% να μας πάει στη νίκη", επισήμανε ο Γιάννης Ραγκούσης

Μικρονοϊκές και εκτός κοινωνίας χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης τις αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει στην απόλυση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Γιώργος Τσίπρας.

«Όταν η κοινωνία φωνάζει το ενωθείτε, μικρονοϊκά να εξελίσσονται τέτοιες καταστάσεις είναι έξω από την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εάν δεν υπήρχε το μέγα θέμα ότι εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις, προφανώς θα μπορούσε να γίνει αλλαγή συνεργατών. Από τον Τεμπονέρα μέχρι και τον Τσίπρα εκδιώχθηκαν ,επειδή ο Κασσελάκης δεν συμφωνούσε με τις πολιτικές τους απόψεις. Είναι απολύτως πολιτικό το υπόβαθρο, μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο», συνέχισε ο κ. Ραγκούσης.Γιάννης Ραγκούσης: Δεν μπορεί το 14,9% να μας πάει στη νίκη Με αφορμή, δε, τις απολύσεις αυτές και την επίκληση εκ μέρους της Κουμουνδούρου ότι έγιναν για λόγους οικονομίας, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει να επιβληθεί διαύγεια και στα κόμματα, για να υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων και να την εφαρμόσει ο κ. Κασσελάκης και μέχρι τότε να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα το σύνολο των μισθοδοτούμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσα παίρνουν, πόσοι προσελήφθησαν επί προεδρίας του και πόσοι εργάζονται στα Ινστιτούτα».

«Δεν μπορεί το 14,9% να μας πάει στη νίκη. Έχει παραδεχθεί ο ίδιος την ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών», κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments