Αθλητισμός

Τεντόγλου: Με 8,42μ. πήρε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Τεντόγλου: Με 8,42μ. πήρε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τεντόγλου: Με 8,42μ. πήρε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι σε εξαιρετική κατάσταση περιμένοντας την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων και το απέδειξε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στον Βόλο, όπου πήρε την 1η θέση στο άλμα εις μήκος με 8,42μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής άρχισε τις προσπάθειές του με 8,08μ. και συνέχισε με 8,18μ., πριν έρθει το τρίτο άλμα που ήταν και το καλύτερό του: 8,42μ. Ακόμη μία υψηλή πτήση δηλαδή για τον Τεντόγλου, ο οποίος φυσικά αναδείχθηκε και νικητής.

Όλα καλά, επομένως, για τον κορυφαίο αθλητή του κόσμου στο άλμα εις μήκος, τίτλο που θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει και στο Παρίσι, όπου ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το χρυσό μετάλλιο.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο