Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Καρφί Κασσελάκη κατά Τσίπρα για τα τρολ [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: Καρφί Κασσελάκη κατά Τσίπρα για τα τρολ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω θαυμασμό για την Άννα Διαμαντοπούλου

Για «καρφάρα» του Κασσελάκη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο ειδικά, μιλώντας για τις πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «η δήλωση του Κασσελάκη για τα τρολ είναι μια εκ νέου δήλωση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Ο Κασσελάκης είπε ότι «εγώ δεν πληρώνω τρολ του διαδικτύου για να βρίζουν». Αυτό σημαίνει ότι ο προηγούμενος πρόεδρος πλήρωνε τα τρολ. Είμαι από αυτούς που υφίσταμαι ακόμη διάφορα τρολ, που γράφουν διάφορες αηδίες για μένα. Σήμερα, καταθέτω μια ακόμη μήνυση. Η αποκάλυψη αυτή του Κασσελάκη για την περίοδο Τσίπρα μας δικαιώνει. Εμείς λέγαμε ότι τα τρολ είναι όργανα ενός μυστικού συστήματος. Παλαιότερα, δεν μας πίστευε κανένας. Τώρα τα ομολογούν οι ίδιοι. Η δήλωση Κασσελάκη για τα τρολ είναι μια άλλη «καρφάρα» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Μετά τα «μαύρα χρήματα», ήρθαν τα τρολ.

Όσον αφορά, δε, τη χρηματοδότηση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Κασσελάκης δεν έχει παρά να ρωτήσει την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, που ελέγχει τους οικονομικούς πόρους των πολιτικών κομμάτων.

Σε σχέση, ακόμη, με την κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Δεν ανακατεύομαι με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Είναι άκομψο ως αντιπρόεδρος να θελήσω να αναμειχθώ στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Είμαι από τους πολιτικούς που πάντα θαύμαζαν την κ. Άννα Διαμαντοπούλου. Είναι πολιτικός, που έχει μεγάλο βάρος. Είναι μια σημαντική πολιτική προσωπικότητα», ολοκλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments