Με ασφάλεια καλύπτονται οι εφημερίες στην Ν. Μ. Μολάων, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου και όπως επιβεβαιώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου από την 6η Υπε σε σχέση με καταγγελίες για τις εφημερίες στην Ν.Μ. Μολάων, η εφημερία καλύπτεται με ασφάλεια, ενώ τον χειρουργικό τομέα καλύπτει Ορθοπεδικός και τον Παθολογικό τομέα καλύπτει Καρδιολόγος. Στο ΤΕΠ εφημερεύουν 3 ιατροί υπαίθρου και 1 ειδικευόμενη Παθολογίας.
Με βάση την ανάρτηση του υπουργού Υγείας στην πλατφόρμα Χ, «για ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις υπάρχει σύμβαση με ιδιωτική εταιρία για τις αξονικές ακτινογραφίες».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημερώνει, ακόμη, πως «στο πρωινό ωράριο χειρουργικά περιστατικά θα διακομίζονταν στη Σπάρτη ή οποιοδήποτε άλλο περιστατικό κριθεί ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στους Μολάους».