Ελλάδα

Καλύτερη η εικόνα στη φωτιά της Αμαλιάδας

Καλύτερη η εικόνα στη φωτιά της Αμαλιάδας

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, newsbeast.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οι βροχοπτώσεις βοηθούν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο Γεράκι

Η βροχόπτωση που εκδηλώνεται από τις πρωινές ώρες στην περιοχή Γεράκι της Αμαλιάδας έγινε… σύμμαχος των πυροσβεστικών δυνάμεων, οι οποίες επιχειρούσαν καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας και συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι πλέον καλύτερη η εικόνα της φωτιάς και στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 265 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης και 6ης ΕΜΟΔΕ και 83 οχήματα.

Στο μεταξύ, οι φωτιές που εκδηλώθηκαν επίσης χθες Παρασκευή σε δασική έκταση στην περιοχή Πανόπουλου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, και σε χαμηλή βλάστηση στη Νέα Μανωλάδα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, βρίσκονται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπό μερικό έλεγχο.

Μάλιστα, στην περιοχή του Πανόπουλου βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες βοηθούν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν στο σημείο, για να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά.

Τέλος, σήμερα αναμένεται να γίνει μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών που προκάλεσε η φωτιά στην περιοχή Γεράκι.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.