Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που είπε στην Μπλανττα νέα, λέγοντας ότι «υπήρχε μεγάλη χαρά σχετικά με την είδηση».
Η Μπλαντ αστειεύτηκε ότι σκοπεύει να ταπετσάρει το σπίτι τους με το εξώφυλλο του Κραζίνσκι.
«Είναι αυτό το όμορφο πράγμα όπου όταν είσαι παντρεμένος με κάποιον, μαθαίνεις συνεχώς και αλλάζεις και εξελίσσεσαι», είπε. «Και είμαι τόσο τυχερός που τα περνάω όλα αυτά μαζί της», πρόσθεσε.
Πρόσφατα, ο Κραζίνσκι σκηνοθέτησε την κωμωδία «IF» και τα θρίλερ «A Quiet Place» και «A Quiet Place Part II», στα οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του.
Ωστόσο, σημείωσε ότι ο νέος τίτλος θα αλλάξει ελάχιστα τα πράγματα στο σπίτι. «Νομίζω ότι θα με κάνει να κάνω περισσότερες δουλειές του σπιτιού», αστειεύτηκε.
Το People’s Sexiest Man Alive είναι ένα ετήσιο γεγονός για το περιοδικό από το 1985, οπότε και καθιερώθηκε το βραβείο, με πρώτο νικητή τον Μελ Γκίμπσον. Πέρυσι τιμήθηκε ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ενώ άλλοι πρόσφατοι νικητές είναι οι Κρις Έβανς, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Πολ Ραντ, Τζον Λέτζεντ και Ίντρις Έλμπα.