Trash

Έχω δικαίωμα να μην ξανακάνω ταινία ποτέ: Η Κάμερον Ντίαζ επέστρεψε στο Χόλυγουντ 10 χρόνια μετά

Έχω δικαίωμα να μην ξανακάνω ταινία ποτέ: Η Κάμερον Ντίαζ επέστρεψε στο Χόλυγουντ 10 χρόνια μετά
Η Κάμερον Ντίαζ επέστρεψε δυναμικά, αλλά δεν ξέρει αν θα παραμείνει. Το μόνο που ξέρει είναι πως σίγουρα λέει: «Όχι άλλες ρομαντικές ταινίες».

«Back in Action»

Η ταινία ακολουθεί τους πρώην κατασκόπους της CIA Emily (Ντίαζ) και Matt (Φοξ), οι οποίοι επιστρέφουν στην κατασκοπεία μετά την αποκάλυψη των μυστικών τους ταυτοτήτων. Η ταινία λειτούργησε επίσης ως επανασύνδεση για τους δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στις ταινίες «Any Given Sunday» του 1999 και «Annie» του 2014 (που ήταν και ο τελευταίος ρόλος της Ντίαζ πριν από την αποχώρησή της).

Θα επέστρεφα μόνο για τον Τζέιμι Φοξ

«Σκέφτηκα ότι αν επρόκειτο να επιστρέψω και να κάνω μια ταινία, ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο θα επέστρεφα και θα την έκανα μαζί του θα ήταν αυτός ο τύπος», δήλωσε για τον Φοξ. «Σοβαρά τώρα. Είχα και άλλες ευκαιρίες στην πορεία και πάντα έλεγα: ‘Όχι, δεν το κάνω, σου έχω πει… Τι; Ο Τζέιμι ρώτησε; Ο Τζέιμι; Ω, μπορώ να κάνω μια ταινία με τον Τζέιμι!’».

Πηγή: pagenews.gr