Lifestyle

Χώρισαν Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης

Χώρισαν Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης

Πηγή Φωτογραφίας: instagram//Χώρισαν Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Βελούδινο διαζύγιο για το ζευγάρι Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης - Δείτε το βίντεο με όλες τις πληροφορίες του ρεπορτάζ

Τίτλους τέλους στο γάμο τους έριξαν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Ένα πολύ γλυκό και ήπιο διαζύγιο

Την είδηση μάλιστα σχολίασαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει: «Φαίνεται πως είναι πολύ γλυκό το διαζύγιο. Φαίνεται πως οι άνθρωποι αυτοί αποφάσισαν για τους δικούς τους λόγους να χωρίσουν, ένα πολύ γλυκό και ήπιο διαζύγιο. Η Κόνι μένει στη Βουλιαγμένη με τον μπαμπά της και ο Μάριος νομίζω πως έχει μετακομίσει στη Γλυφάδα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: pagenews.gr 

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο