Κόσμος

Γιατί ο Έλον Μασκ παίρνει παντού τα παιδιά του

Γιατί ο Έλον Μασκ παίρνει παντού τα παιδιά του

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Γιατί ο Έλον Μασκ παίρνει παντού τα παιδιά του

Από συναντήσεις με ξένους ηγέτες μέχρι την αίθουσα ελέγχου μιας εκτόξευσης της SpaceX, τα παιδιά του Μασκ, έχουν κάνει το ντεμπούτο τους ως βοηθοί στις προσπάθειες του πατέρα τους στην τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και τώρα στην πολιτική.

Όλοι αναρωτιούνται γιατί ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Έλον Μασκ παίρνει μαζί του τα παιδιά του σε κάθε επίσημη εμφάνιση – Οι ειδικοί απαντούν

Τα παιδιά του Έλον Μασκ, έχουν πάει σε μέρη που πολλοί δεν πρόκειται να δουν ποτέ.

Από συναντήσεις με ξένους ηγέτες μέχρι την αίθουσα ελέγχου μιας εκτόξευσης της SpaceX, τα παιδιά του Μασκ, έχουν κάνει το ντεμπούτο τους ως βοηθοί στις προσπάθειες του πατέρα τους στην τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και τώρα στην πολιτική.

Έχουν κάνει συχνές εμφανίσεις στην πρωτεύουσα της χώρας από τότε που ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε τον δισεκατομμυριούχο της τεχνολογίας και συνιδρυτή της Tesla για να ηγηθεί του νεοσύστατου Τμήματος Κυβερνητικής Αποδοτικότητας, το λεγόμενο Doge.

Το τετράχρονο παιδί του Μασκ, ο «Lil X», κρεμάστηκε στη γωνία του γραφείου Resolute στο Οβάλ Γραφείο την Τετάρτη.

Την Πέμπτη, ο X και δύο από τα αδέρφια του αντάλλαξαν δώρα με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, ενώ ο πατέρας τους συζήτησε με τον ξένο ηγέτη για την τεχνολογία και την καινοτομία.

Ο Μασκ εθεάθη συχνά με τα παιδιά του ακόμη και πριν έρθει στην Ουάσινγκτον – σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας, σε επιμνημόσυνη δέηση στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς και σε τελετή του περιοδικού Time όπου ανακηρύχθηκε το 2021 πρόσωπο της χρονιάς.

Ο λόγος που τα παιδιά του Μασκ τον ακολουθούν συνεχώς;

«Η εμφάνιση των παιδιών του Μασκ σε πολλούς δημόσιους χώρους είναι σε μεγάλο βαθμό μια πολιτική κίνηση ή μια πολιτική κίνηση για να τον κάνει να φαίνεται λίγο πιο ευχάριστος (και) να κάνει μια ανθρώπινη προσέγγιση στο πώς τον βλέπει το κοινό», λέει ο Kurt Braddock, καθηγητής δημόσιας επικοινωνίας στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με το BBC.

Παρόλα αυτά, ο κ. Braddock θεώρησε ασυνήθιστη την απόφαση να φέρει το παιδί προσχολικής ηλικίας του Μασκ στο Οβάλ Γραφείο.

Γιατί ο Έλον Μασκ παίρνει παντού τα παιδιά του

Ο Χ έδειχνε να βαριέται κατά τη διάρκεια της 30λεπτης ενημέρωσης των δημοσιογράφων, καθώς μιμούνταν τον πατέρα του, καθόταν στο πάτωμα και δεχόταν περιστασιακά το πλάγιο βλέμμα και το χαμόγελο από τον Ντόναλντ Τραμπ. Κάποια στιγμή, φάνηκε ότι είπε σε κάποιον στην αίθουσα να «βγάλε το σκασμό».

Ο καθηγητής Braddock δήλωσε ότι πιστεύει ότι η εμφάνισή τους είναι σκόπιμη – ένας αντιπερισπασμός που ωφελεί τόσο τον Μασκ όσο και τον Τραμπ.

Γιατί ο Έλον Μασκ παίρνει παντού τα παιδιά του

Ο Μασκ λίγο πριν την συνάντηση με τον Ινδό Πρόεδρο στην Ουάσιγκτον

«Νομίζω ότι υπάρχει μια μικρή στρατηγική εδώ που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σε ορισμένα πράγματα, ενώ αποσπά την προσοχή σε άλλα πράγματα», είπε.

Ο Jon Haber, σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας που έχει συνεργαστεί με πέντε προεδρικές εκστρατείες και διδάσκει στο Χάρβαρντ, δήλωσε ότι οι συχνές εμφανίσεις των παιδιών του Μασκ – και η δημιουργία viral στιγμών – είναι επωφελής για τον Τραμπ.

«Για τον Τραμπ, όσο περισσότερο χάος, όσο περισσότερο πλημμυρίζει τη ζώνη, τόσο λιγότερο μπορεί κανείς να επικεντρωθεί πραγματικά. Το χάος λειτουργεί γι’ αυτόν», δήλωσε ο κ. Haber.

Οι αντιδράσεις της μητέρας του Χ

Η Γκράιμς, πρώην φίλη του Μασκ και μητέρα του Χ, επέκρινε την εμφάνιση του γιου της στο Οβάλ Γραφείο.

«Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί έτσι δημόσια», έγραψε σε ανάρτησή της στο X.

Η Grimes έχει αποκτήσει με τον Μασκ τρία παιδιά. Τα ονόματα που τους έδωσαν είναι αρκετά περίεργα: X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl και Techno Mechanicus

Σε ένα άρθρο του Vanity Fair το 2022, είπε ότι δεν είναι φαν του γιου της να βρίσκεται στο προσκήνιο.

«Ό,τι κι αν συμβαίνει με τα οικογενειακά πράγματα, απλά νιώθω ότι τα παιδιά πρέπει να μένουν έξω από αυτά, και ο X είναι απλά εκεί έξω. Θέλω να πω, νομίζω ότι ο Έλον τον βλέπει πραγματικά ως προστατευόμενο και τον φέρνει σε όλα και όλα…. ο X είναι εκεί έξω. Η κατάστασή του είναι τέτοια. Αλλά, ναι, δεν ξέρω», είπε.

Η πρώτη σύζυγος του Μασκ, Τζαστίν Γουίλσον με την οποία απέκτησε έξι παιδιά. Το ένα από αυτά πέθανε από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου

Πάντα έπαιρνε τα παιδιά μαζί του

Πριν από μια δεκαετία, όταν ακόμη έχτιζε το προφίλ του και ήθελε να τραβήξει την προσοχή στην εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, δεν ήταν ασυνήθιστο να τα βλέπεις σε εκδηλώσεις.

Καθώς αναλυτές και δημοσιογράφοι περίμεναν να ξεκινήσει μια παρουσίαση σε εγκαταστάσεις της Tesla στη Silicon Valley το 2015, τα πέντε παιδιά του έτρεχαν στους διαδρόμους κυνηγώντας το ένα το άλλο και ουρλιάζοντας από τα γέλια.

Παρά το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενοι αναγκάζονταν να περιμένουν για ώρες, η παρουσία των παιδιών του Μασκ δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα που έμοιαζε χαλαρή, ακόμη και χαρούμενη.

Ήταν μια απόκλιση από τις δύσκαμπτες, πολύ πιο επίσημες εκδηλώσεις άλλων εταιρειών, για τις οποίες η προοπτική να δουν τα πολύ μικρά παιδιά ενός στελέχους θα φαινόταν περίεργη.

Ο Μασκ έχει αποκτήσει 12 παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες

Ο  επιχειρηματίας έχει πέντε παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον: τα δίδυμα Vivian και Griffin, καθώς και τα τρίδυμα Kai, Saxon και Damian.

Με τη μουσικό Grimes, ο Μασκ έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον X Æ A-Xii, γνωστό και ως Lil X ή X, που έχει εμφανιστεί μαζί του στον Λευκό Οίκο, καθώς και την Exa Dark Sideræl και τον Techno Mechanicus.

Επιπλέον, με την εκτελεστική διευθύντρια της Neuralink, Σάιβον Ζίλις, ο Μασκ έχει δίδυμα, τον Strider και την Azure, τα οποία παραβρέθηκαν πρόσφατα στη συνάντηση του δισεκατομμυριούχου με τον Ινδό Πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι.

Γιατί ο Έλον Μασκ παίρνει παντού τα παιδιά του

Με την Σάιβον Ζίλις

Ιnfluencer λέει ότι έχει γεννήσει το 13ο παιδί του Έλον Μασκ

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες, μια απρόσμενη δήλωση από την influencer και συγγραφέα Ashley St. Clair προκάλεσε αναταραχή στα social media και τον διεθνή Τύπο, καθώς ισχυρίστηκε ότι ο Έλον Μασκ είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Η 31χρονη St. Clair δήλωσε ότι έφερε στον κόσμο το παιδί του Μασκ πριν από πέντε μήνες.

Μέχρι στιγμής, ο Έλον Μασκ δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τους ισχυρισμούς της St. Clair.

Πηγή: pagenews.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments

Latest News

01.05.2025 | 06:00

Μετά τον Καναδά, η αντίδραση κατά του Τραμπ μεταφέρεται στην Αυστραλία

01.05.2025 | 05:00

Met Gala 2025: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεγάλη βραδιά της μόδας

01.05.2025 | 04:31

Η κόρη του Ρόμπερτ ντε Νίρο αποκαλύπτει τι την επηρέασε και αποφάσισε να κάνει φυλομετάβαση

01.05.2025 | 04:05

Η Amazon επένδυσε 20 δισεκατομμύρια στο NBA και φτιάχνει ομάδα με τρεις MVPs

01.05.2025 | 03:00

Νεκρή σε ρωσική φυλακή Ουκρανή δημοσιογράφος – O αργός και βασανιστικός θάνατός της

01.05.2025 | 02:25

Οι χρήστες του «Χ» θα μπορούν να ανεβάζουν βίντεο με ανάλυση 4Κ

01.05.2025 | 01:20

Έρρικα Πρεζεράκου: "Μετά το ατύχημα ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να γίνω μητέρα"

01.05.2025 | 01:10

ΗΠΑ,Ουκρανία υπέγραψαν συμφωνία για τους φυσικούς πόρους και συμφώνησαν να ιδρύσουν επενδυτικό ταμείο

01.05.2025 | 01:20

Έρρικα Πρεζεράκου: "Μετά το ατύχημα ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να γίνω μητέρα"

01.05.2025 | 00:54

Έλενα Τσαγκρινού: «Όταν μεγαλώνεις ένα παιδί διαταράσσεται η ισορροπία με τον άνδρα σου»

30.04.2025 | 22:04

Δανάη Μπάρκα: «Έχω κάνει ghosting και το φέρω βαρέως»

30.04.2025 | 19:45

Σοκαριστική εξομολόγηση της Ρένιας Λουιζίδου: "Έπαθα σηψαιμικό σοκ - Κόντεψα να πεθάνω"

30.04.2025 | 10:20

Η εξομολόγηση του Μαυρίδη για τον κακοποιητικό πατέρα του: «Με ξενυχτούσε για να αλλάξω τη φωνή μου»

29.04.2025 | 21:06

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την εμφάνισή της στον Παπαδάκη: "Δεν υπάρχει τίποτα πίσω από αυτό"

29.04.2025 | 20:01

Μαυρίδης: «Η μητέρα μου δεν με ήθελε – Ο πατέρας μου προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο διπλανό δωμάτιο»

29.04.2025 | 19:27

Γεροντιδάκης: Αυτός είναι ο λόγος που ο Αρναούτογλου δεν τον ρώτησε τίποτα για την προσωπική ζωή

30.04.2025 | 14:16

Ν. Κορέα: Περίπου 600 Βορειοκορεάτες στρατιωτικοί σκοτώθηκαν πολεμώντας στο πλευρό της Ρωσίας

30.04.2025 | 13:28

Η Ινδία κλιμακώνει την ένταση με το Πακιστάν – Για πόλεμο κάνει λόγο το Ισλαμαμπάντ

30.04.2025 | 12:27

Μεντβέντεφ: Φινλανδία και Σουηδία να προσέχουν – Απειλές με πυρηνικά

30.04.2025 | 11:53

Ο Σίσι φιλοξενεί τον Μπουρχάν και στοχεύει στην ανοικοδόμηση του Σουδάν

30.04.2025 | 06:20

Μελόνι-Ερντογάν: «Σύμπτωση απόψεων» για τη Μεσόγειο

29.04.2025 | 19:45

Η “ συμμαχία” ΕΕ – Κεντρικής Ασίας δημιουργεί προκλήσεις για την στρατηγική θέση της Τουρκίας

29.04.2025 | 19:32

Ρούμπιο προς Λαφρόφ: «Πρέπει να τελειώσει ο παράλογος πόλεμος στην Ουκρανία»

29.04.2025 | 15:40

Οι Φινλανδοί δεν εμπιστεύονται το ΝΑΤΟ μετά από την εκλογή Τραμπ

MUST READ

Κόσμος

Σουηδία: Πυροβολισμοί στην Ουψάλα - Αναφορές για νεκρούς

Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σε κομμωτήριο στην Ουψάλα , ενώ αρκετοί άνθρωποι φέρεται να έχουν τραυματιστεί

29.04.2025 | 20:27

Κόσμος

Αναζητούνται τα αίτια του μπλακ άουτ στην Ιβηρική Χερσόνησο – Ξεκινούν έρευνες [vid]

Οι αρχές της Ισπανίας έχουν ήδη αποκλείσει κυβερνοεπίθεση, ασυνήθιστες μεταβολές της θερμοκρασίας ή ανθρώπινο λάθος.

29.04.2025 | 20:17

Κόσμος

Κασμίρ: Τουρίστας έκανε zipline και από κάτω γινόταν η επίθεση με 26 νεκρούς

«Αρχικά δεν αντιλήφθηκα την επίθεση. Το κατάλαβα περίπου 20 δευτερόλεπτα αργότερα όταν είδα 4-5 άτομα να έχουν δεχθεί πυρά» δήλωσε ο 36χρονος Ινδός

29.04.2025 | 15:52

Κόσμος

Ο ισπανικός διαχειριστής του δικτύου δείχνει τα φωτοβολταϊκά ως την αιτία του μπλακάουτ

Ο ισπανικός διαχειριστής του δικτύου δείχνει την παραγωγή ενέργειας από φωτοβολταϊκά σε προκαταρκτική αξιολόγηση για την αιτία του μπλακάουτ.

29.04.2025 | 14:44

Κόσμος

Ουγγαρία: Επίσημα εκτός κοινοβουλίου οι βουλευτές που διαμαρτυρήθηκαν για την απαγόρευση του Pride

Είναι η πρώτη φορά που βουλευτές αποκλείονται από την αίθουσα του κοινοβουλίου της Ουγγαρίας από το 1990

29.04.2025 | 01:12

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική

Τέλος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές

24.04.2025 | 19:09

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα ολοκληρώσει την τετραετία του και θα ηγηθεί της Νέας Δημοκρατίας στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Πολιτική

Μητσοτάκης: Παρών στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

26.04.2025 | 00:10

Είχε επισκεφθεί την Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2021, όπου είχε συναντηθεί και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την ιστορική του περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο

Πολιτική

Εφεδρεία 2030: Τι αλλάζει στον θεσμό και η χρηματική αποζημίωση

26.04.2025 | 20:04

Εθελοντική συμμετοχή καθιερώνει το υπουργείο Άμυνας. Μεταρρυθμίσεις, νέα κέντρα εκπαίδευσης και χρηματική αποζημίωση αλλάζουν τον χάρτη της αμυντικής ετοιμότητας. Όλες οι αλλαγές στην Εφεδρεία

Πολιτική

Μητσοτάκης από υπ. Παιδείας: Αν κάποιος αρνείται να αξιολογηθεί, δεν πρέπει να έχει θέση στο δημόσιο

25.04.2025 | 13:34

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "αν κάποιος αρνείται να αξιολογηθεί, δεν πρέπει να έχει θέση στο δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης"

Πολιτική

Περιφερειάρχες και δήμαρχοι από την πρώτη Κυριακή

25.04.2025 | 14:00

Νέο σύστημα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές – Καταργείται ο δεύτερος γύρος, με σκοπό τη μείωση του κόστους και της αποχής.

Πολιτική

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης: Τι συμφώνησαν Ελλάδα - Τουρκία

28.04.2025 | 18:14

Ο Λαλάκος και ο Μποζάι συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για έναν νέο γύρο ΜΟΕ. Ποιες ήταν οι συζητήσεις τους και ποιες συμφωνίες επιτεύχθηκαν για το 2026

Πύρινη λαίλαπα στην Ιερουσαλήμ: Στέλνουν βοήθεια Ελλάδα, Κύπρος, ακόμα και Παλαιστίνιοι

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, οι φλόγες απειλούν σπίτια και οι ισραηλινές αρχές προχώρησαν σε εκκενώσεις πολλών οικισμών.

Πύρινη λαίλαπα στην Ιερουσαλήμ: Στέλνουν βοήθεια Ελλάδα, Κύπρος, ακόμα και Παλαιστίνιοι

Τραμπ: «Ημέρα του Κολόμβου» μόνο για τον Κολόμβο – Τέλος η αναγνώριση της Ημέρας των Αυτοχθόνων

Το 2021, ο Μπάιντεν έγινε ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που εξέδωσε επίσημη προκήρυξη για την Ημέρα των Αυτοχθόνων

Τραμπ: «Ημέρα του Κολόμβου» μόνο για τον Κολόμβο – Τέλος η αναγνώριση της Ημέρας των Αυτοχθόνων

Τα σενάρια για το μυστηριώδες black out στην Ιβηρική Χερσόνησο

Στη Μαδρίτη και τη Λισαβόνα, το μετρό ακινητοποιήθηκε, ενώ εκατοντάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν σε τρένα και ανελκυστήρες. Τα αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων αυτό της Λισαβόνας και του Πόρτο, λειτουργούσαν με γεννήτριες, ενώ ακυρώθηκαν περίπου 500 πτήσεις . Οι τηλεπικοινωνίες διακόπηκαν, με τα κινητά δίκτυα να παρουσιάζουν σοβαρές δυσλειτουργίες.

Τα σενάρια για το μυστηριώδες black out στην Ιβηρική Χερσόνησο

Σουηδία: Πυροβολισμοί στην Ουψάλα - Αναφορές για νεκρούς

Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σε κομμωτήριο στην Ουψάλα , ενώ αρκετοί άνθρωποι φέρεται να έχουν τραυματιστεί

Σουηδία: Πυροβολισμοί στην Ουψάλα – Αναφορές για νεκρούς

«Κάβα» 1,4 δισ. επιπλέον στο καλάθι της ΔΕΘ για το 2026

Τι αλλάζει με το νέο annual report που καταθέτει η Αθήνα - Προς πλεόνασμα έκπληξη και το 2025 - Ανατροπές με το νέο όριο δαπανών και τη ρήτρα διαφυγής για τα εξοπλιστικά - Τι αλλάζει στο παζάρι με τις Βρυξέλλες

«Κάβα» 1,4 δισ. επιπλέον στο καλάθι της ΔΕΘ για το 2026

Μάχη Κωνσταντοπούλου - ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση - Σταθερά πρώτη η ΝΔ

Ανοδική τροχιά για τη Νέα Δημοκρατία

Μάχη Κωνσταντοπούλου – ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση – Σταθερά πρώτη η ΝΔ

Στέλιος Πέτσας: Όσο η Κυβέρνηση λύνει προβλήματα θα ανεβαίνει δημοσκοπικά η ΝΔ [vid,pics]

Θα είμαι ευχαριστημένος με μεγαλύτερα δημοσκοπικά ποσοστά

Στέλιος Πέτσας: Όσο η Κυβέρνηση λύνει προβλήματα θα ανεβαίνει δημοσκοπικά η ΝΔ [vid,pics]

Τέμπη: Δύσκολη άσκηση για τα κόμματα η δικογραφία για Καραμανλή – Σπίρτζη

Το στικάκι που περιέχει τη δικογραφία για το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς και τις πιθανές ευθύνες των Καραμανλή και Σπίρτζη, περιλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες σελίδες. Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: "Εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ότι όλα τα κόμματα θα έχουν ταυτόχρονα ειδική πρόσβαση"

Τέμπη: Δύσκολη άσκηση για τα κόμματα η δικογραφία για Καραμανλή – Σπίρτζη