Ελλάδα

Καιρός: Εκρηκτικό κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης με ομίχλη και υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Εκρηκτικό κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης με ομίχλη και υψηλές θερμοκρασίες

Πηγή Φωτογραφίας: [369066] ΕΝΤΟΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, την επόμενη εβδομάδα, η Ευρώπη θα... χωριστεί στα δύο καθώς από τη μία θα κυριαρχήσουν οι κακοκαιρίες σε περιοχές που βρίσκονται δυτικά και βόρεια από την Ιταλία

Υψηλή συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης αναμένεται τις επόμενες ημέρες σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες. Σε τροχιά ανόδου θα βρεθεί ο υδράργυρος καθώς αναμένoνται θερμοκρασίες στους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, την επόμενη εβδομάδα, η Ευρώπη θα… χωριστεί στα δύο καθώς από τη μία θα κυριαρχήσουν οι κακοκαιρίες σε περιοχές που βρίσκονται δυτικά και βόρεια από την Ιταλία. Από την άλλη αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες, αφρικανική σκόνη και εκτεταμένες ομίχλες θαλάσσης με τις βροχές να είναι από λίγες έως ελάχιστες.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Κάλυψη οικονομίας, αγορών και επιχειρήσεων. Οικονομικός δημοσιογράφος με εμπειρία σε digital media και ανάλυση οικονομικής – πολιτικής επικαιρότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο