Lifestyle

Έλενα Τοπαλίδου: «Ο καθρέφτης με δείχνει όμορφη» – Γιατί δηλώνει ερωτευμένη

Έλενα Τοπαλίδου: «Ο καθρέφτης με δείχνει όμορφη» – Γιατί δηλώνει ερωτευμένη
"Στη ζωή μου θα επιλέγω να συναντάω ανθρώπους που καθρεφτίζουν την ομορφιά μου, οι άλλοι μου είναι άχρηστοι", τόνισε η Έλενα Τοπαλίδου

Η αναφορά της ηθοποιού στον γιο της, Πέτρο

Η ηθοποιός και χορεύτρια ρωτήθηκε επίσης για τη σχέση της με τον γιο της, Πέτρο. Μεταξύ άλλων επαίνεσε την καλλιτεχνική του φύση και την ευγένεια του χαρακτήρα του, αποκαλύπτοντας πως θέλει να γίνει βιολόγος. Η ίδια δεν πιστεύει πως ο γιος είναι ο σημαντικότερος άνδρας στη ζωή μιας μητέρας, καθώς αυτό το βάρος είναι δυσβάσταχτο για ένα παιδί. Παραδέχτηκε μάλιστα πως πολλές φορές απέκρυψε πτυχές του εαυτού της για να προστατεύσει τον γιο της.

Ειδικότερα ανέφερε: «Με τον Πέτρο έχουμε περάσει διάφορα. Και μπανάλ μάνα έχω υπάρξει. Στα φανάρια του διάβαζα βιβλία ολόκληρα. Ο γιος μου τραγουδάει υπέροχα, είναι καλλιτεχνική φύση, είναι πολύ ποιοτικός σαν φυσιογνωμία. Θέλει να γίνει βιολόγος. Δεν ισχύει ότι ο πιο σημαντικός άνδρας στη ζωή μιας μάνας είναι ο γιος, το παιδί δεν μπορεί να αντέξει τέτοια βαρύτητα. Πολλές φορές κρατούσα κρυφή την ιδιαιτερότητά μου για να μην πέσει το βάρος στο παιδί».

Πηγή: pagenews.gr