EDITOR'S PICK

Το πιο αφράτο τσουρέκι: Το βίντεο του Taste Atlas με το παραδοσιακό πασχαλινό έδεσμα

Το πιο αφράτο τσουρέκι: Το βίντεο του Taste Atlas με το παραδοσιακό πασχαλινό έδεσμα
Το τσουρέκι είναι παραδοσιακό γλυκό ψωμί το οποίο έχει διάφορες ονομασίες ανά τον κόσμο. Η λέξη προέρχεται από το τουρκικό çörek, που σημαίνει οποιαδήποτε ζύμη περιέχει μαγιά.

Πάντως, πλέον οι περισσότεροι επιλέγουν να αγοράζουν τσουρέκι από φούρνους και ζαχαροπλαστεία, ωστόσο η συνταγή του δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Σημειώνεται πως το τσουρέκι, κατά την παράδοση, φτιάχνεται τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πηγή: pagenews.gr