Lifestyle

“Λιώσαμε”! Η Καινούργιου δέχθηκε τις πιο τρυφερές ευχές του συντρόφου της για τα γενέθλιά της

“Λιώσαμε”! Η Καινούργιου δέχθηκε τις πιο τρυφερές ευχές του συντρόφου της για τα γενέθλιά της

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//"Λιώσαμε"! Η Καινούργιου δέχθηκε τις πιο τρυφερές ευχές του συντρόφου της για τα γενέθλιά της

Η παρουσιάτρια κλείνει σήμερα τα 40 της χρόνια

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού εκτός από Πρωτομαγιά είναι και τα γενέθλια της παρουσιάστριας του Alpha.

Η παρουσιάτρια κλείνει σήμερα τα 40 της χρόνια και περνά μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Οι ευχές του Παναγιώτη Κουτσουμπή για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου

Το πρωί της Πρωτομαγιάς (1/5), ο Παναγιώτης Κουτσουμπής έσπευσε να ευχηθεί στην αγαπημένη του, μέσω story που ανήρτησε στο Instagram.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με την Κατερίνα Καινούργιου γράφοντας «Χρόνια πολλά έρωτα».

kainoyrgioy-katerina.jpg

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου

Το πρωί της Πρωτομαγιάς (1/5) η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε μέσα από το «Happy Day» για τα γενέθλια της κόρης της και της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εγώ προσωπικά θα πω χρόνια πολλά στο ανθάκι μου, στο πρώτο λουλούδι της οικογένειας, τη Νάγια, που σήμερα γίνεται 12 χρονών. Ότι έχω παιδί 12 χρονών δεν το πιστεύω. Χρόνια πολλά Ναγιάκι μου, κουκλάρα μας, που άνθισε η οικογένειά μας μαζί σου», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Χρόνια πολλά και στο κορίτσι μας, που δε το ξεχνάω ποτέ, γιατί έχει την ίδια μέρα γενέθλια με την κόρη μου, την Κατερίνα Καινούργιου», συνέχισε.

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments