Πατροκτονία στην Αμφιλοχία: «Ο δράστης είχε αποταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ., είχε κάνει και φυλάκιση»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πατροκτονία στην Αμφιλοχία: «Ο δράστης είχε αποταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ., είχε κάνει και φυλάκιση»
Συγκλονίζει η νέα οικογενειακή τραγωδία, αυτή τη φορά σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, όπου 67χρονος πρώην αστυνομικός φέρεται να σκότωσε με γκλίτσα και μαχαίρι τον πατέρα του.
Ο 95χρονος έπασχε από άνοια και δέχτηκε τα θανάσιμα χτυπήματα κάτω από υπό διερεύνηση συνθήκες.
Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα στον αδελφό του, ο οποίος τον κάλεσε το πρωί για να του πει ότι θα έπαιρνε τον πατέρα του στο σπίτι του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ο 67χρονος συνελήφθη και ανακρίνεται.
«Χρησιμοποίησε και τη γκλίτσα και το μαχαίρι, που βρέθηκαν εκεί στο σημείο. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πρώην αστυνομικός, είχε αποταχθεί από την Ελληνική Αστυνομία, είχε κάνει και φυλάκιση. Οι πληροφορίες λένε πολλά, για ασέλγεια, βιασμό… θα δείξει όμως γιατί είναι πολύ νωπό όλο αυτό», εξήγησε ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.
«Χάθηκε ένας άνθρωπος γιατί ένας άλλος άνθρωπος είχε θέματα – από ό,τι φαίνεται ψυχολογικά – και ίσως δεν έπαιρνε ούτε αγωγή ή δεν έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο», είπε ακόμη.
Πηγή: pagenews.gr
Το σχόλιο σας