Lifestyle

Eurovision 2025: Συγκινεί η γιαγιά της Κλαυδίας – “Την καμαρώνουμε διπλά τώρα”

Eurovision 2025: Συγκινεί η γιαγιά της Κλαυδίας – “Την καμαρώνουμε διπλά τώρα”

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Eurovision 2025: Συγκινεί η γιαγιά της Κλαυδίας - "Την καμαρώνουμε διπλά τώρα"

Η γιαγιά της Κλαυδίας είναι ιδιαίτερα υπερήφανη με τη θέση που κατέκτησε η εγγονή της και ευχαρίστησε το κοινό που την στήριξε.

Η γιαγιά της Κλαυδίας, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2025 με την «Αστερομάτα» της, τερματίζοντας στην 6η θέση, μίλησε το πρωί της Κυριακής 18/05 στο «Χαμογέλα και Πάλι». Η γιαγιά της Κλαυδίας είναι ιδιαίτερα υπερήφανη με τη θέση που κατέκτησε η εγγονή της και ευχαρίστησε το κοινό που την στήριξε.

Γιαγιά Κλαυδίας: Για μένα ήταν, είναι και θα είναι το μωράκι μου

«Την καμαρώναμε πριν, την καμαρώνουμε διπλά τώρα. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι το μωράκι μου», είπε η γιαγιά της Κλαυδίας. Όπως σημείωσε, ο κόσμος πανηγύριζε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην σκηνή της Eurovision.

«Είναι ευχαριστημένη, μίλησε με τη μαμά της. Η μαμά της είναι διπλά ευχαριστημένη», συμπλήρωσε.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments