Η PR που έστησε την «κομπίνα» με τα εισιτήρια για το Άμπου Ντάμπι,εξαπάτησε και την Εθνική ομάδα Τσιρλίντινγκ

Πηγή Φωτογραφίας: Coral Springs, Cheerleading Program Info – Coral Springs Tackle Football and Cheerleading Club
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση της πρώην δημοσιογράφου και αυτοαποκαλούμενης PR/travel agent, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε σειρά ψεύτικων ταξιδιών, με αποκορύφωμα την υπόθεση του «χρυσού» πακέτου για το Final Four στο Αμπού Ντάμπι, που τελικά δεν έγινε ποτέ. Δεκάδες επιχειρηματίες, γνωστά ονόματα και πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας πείστηκαν να πληρώσουν αδρά για να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη μπασκετική γιορτή, αλλά το ταξίδι αποδείχθηκε… φάντασμα.
Τώρα, ένα νέο, ακόμα πιο απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά, θύματα δεν είναι επιφανείς πολίτες ή κοσμικοί φίλοι της, αλλά δεκάδες ανήλικες αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Τσιρλίντινγκ, που ετοιμάζονταν με αυταπάρνηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ορλάντο των ΗΠΑ. Αντί για την ανταμοιβή που τους άξιζε, βρέθηκαν να κλαίνε στο σπίτι, κρατώντας τις βαλίτσες τους αγκαλιά, καθώς το ταξίδι της ζωής τους, για το οποίο προετοιμάζονταν μήνες, κρεμόταν από την καλή θέληση μίας και μόνο γυναίκας – που τελικά αποδείχθηκε αναξιόπιστη.
Αγώνας ζωής και ονείρων μετατράπηκε σε εφιάλτη για περίπου 60 οικογένειες, οι οποίες κατήγγειλαν στο protothema.gr ότι έπεσαν θύματα εξαπάτησης από τη συγκεκριμένη γυναίκα, που εμφανιζόταν ως διοργανώτρια ταξιδιών υψηλών απαιτήσεων. Ανάμεσα στους ταξιδιώτες ήταν οι νεαρές αθλήτριες της Εθνικής Τσιρλίντινγκ, γονείς και προπονητές, που είχαν προγραμματίσει την αναχώρησή τους για το Ορλάντο το Μεγάλο Σάββατο, με σκοπό να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του αθλήματος.
«Τα κορίτσια έκαναν πέντε φορές την εβδομάδα τρίωρες προπονήσεις όλο τον χειμώνα. Ήταν το όνειρό τους, η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους μέχρι τώρα. Ετοιμάζονταν για μήνες για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο», λέει στο protothema.gr πατέρας αθλήτριας, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει όσα βίωσαν.
Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, η PR φέρεται να καθησύχασε όλες τις οικογένειες λέγοντας ότι «τα πάντα είναι έτοιμα» και πως κρατούσε η ίδια τα εισιτήρια και τις κρατήσεις. Υποσχόταν ότι θα ταξίδευε μάλιστα μαζί τους, για να επιβλέψει προσωπικά την αποστολή. Το επόμενο πρωί όμως, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση, ενώ οι περισσότεροι είχαν ήδη ξεκινήσει για το αεροδρόμιο, τους τηλεφώνησε και με ψυχρότητα τους ανακοίνωσε ότι «δεν υπάρχουν εισιτήρια» και πως θα αναχωρούσαν την επόμενη μέρα. Χωρίς εξήγηση, χωρίς εναλλακτική. Ολόκληρη η αποστολή γύρισε πίσω με τις βαλίτσες στο χέρι. Τα παιδιά κατέρρευσαν ψυχολογικά. Όλο το Μεγάλο Σάββατο, οι οικογένειες βρίσκονταν σε αναβρασμό.
Η PR έδινε υποσχέσεις ότι δήθεν βγάζει νέα εισιτήρια, ζητούσε υπομονή και εμφάνιζε το πρόβλημα ως τεχνικό. Όταν όμως πέρασαν οι ώρες χωρίς αποτέλεσμα, οι γονείς αποφάσισαν να δράσουν μόνοι τους. Συγκέντρωσαν εκ νέου χρήματα –1.250 ευρώ κατά μέσο όρο ο καθένας– και αγόρασαν νέα αεροπορικά εισιτήρια, ώστε τα παιδιά να ταξιδέψουν την Κυριακή του Πάσχα. Έτσι, η αποστολή κατάφερε να φτάσει τελικά στο Ορλάντο, όμως οι οικογένειες πλήρωσαν το ταξίδι διπλά – και οικονομικά και συναισθηματικά.
Το σοκ όμως δεν τελείωσε εκεί. Όταν κάποιες οικογένειες επικοινώνησαν με το ξενοδοχείο που –σύμφωνα με την PR– είχαν ήδη κλείσει, ενημερώθηκαν πως ουδέποτε υπήρξε κράτηση στο όνομά τους. Κανείς δεν τους περίμενε, τίποτα δεν είχε κανονιστεί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η γυναίκα είχε φροντίσει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 60.000 ευρώ από τους γονείς για το ταξίδι στο Ορλάντο, ποσό το οποίο εξαφανίστηκε χωρίς παραστατικά, αποδείξεις ή ουσιαστική λογοδοσία. Παρά το σοκ η Ελλάδα κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου και φέρνοντας στη χώρα μας μια σπουδαία διεθνή διάκριση.
Πηγές αναφέρουν ότι η τακτική της είναι συγκεκριμένη: πρώτα οργανώνει ένα απλό, προσιτό ταξίδι εντός Ευρώπης για να «κερδίσει την εμπιστοσύνη», και στη συνέχεια αναλαμβάνει πιο σύνθετα και δαπανηρά πακέτα – τα οποία, τελικά, δεν υλοποιεί, κρατώντας τις προκαταβολές. Η ίδια γυναίκα είχε αναλάβει και το ταξίδι της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πρόκειται να διεξαχθεί στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας, από 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου. Μέχρι σήμερα έχει ήδη εισπράξει περίπου 30.000 ευρώ για εκείνο το ταξίδι και δεν έχει αποστείλει τίποτα: ούτε εισιτήρια, ούτε κρατήσεις, ούτε πρόγραμμα.
Πηγή: Pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας