Ημίγυμνα μοντέλα σε pole dancing στα Παλιά Ανάκτορα Κέρκυρας!

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Ημίγυμνα μοντέλα σε pole dancing στα Παλιά Ανάκτορα Κέρκυρας!
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλαν ο Δήμος Κέρκυρας και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης για τη φωτογράφιση, ξημερώματα Παρασκευής, ημίγυμνων μοντέλων να κάνουν pole dancing στο περιστύλιο των Ανακτόρων, στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας.
Μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσίευση –και διακίνηση στα social media– του βίντεο από το photoshoot με τις ημίγυμνες καλλονές στα Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας, το υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για παράνομη ενέργεια, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι δεν είχε δοθεί καμία σχετική άδεια.
Και γνωστοποιεί ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες «ήτοι ο Δήμος Κέρκυρας και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας», όπως σημειώνεται, υποβάλλουν άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
O Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, αλλά και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, απάντησαν με μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κώστας Βουσολίνος, σε τηλεφωνική επικοινωνία της ΕΤΡ Κέρκυρας ανέφερε, ότι «δεν υπήρξε αίτημα στην υπηρεσία για την φωτογράφηση, αλλά και να υπήρχε, δεν θα δίνονταν πότε τέτοια άδεια». Άμεση αντίδραση του υπουργείου Πολιτισμού
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου για το pole dancing στα Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας: «Σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα τις μεταμεσονύκτιες ώρες της 23/5/2025 στα Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας δηλώνουμε τα εξής: Το επεισόδιο έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο των Ανακτόρων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτού στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη της Κέρκυρας που είναι όμορη με το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας.
Για την παράνομη αυτή πράξη οι αρμόδιες υπηρεσίες ήτοι ο Δήμος Κέρκυρας και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας υποβάλλουν άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου».
Η ιστορία του κτιρίου
Επισημαίνεται ότι η ιστορία του ανακτόρου των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου ξεκινά στις αρχές του 19ου αιώνα με τον Thomas Maitland, πρώτο Βρετανό Λόρδο Ύπατο Αρμοστή στην Κέρκυρα, που αποφάσισε ότι το κτήριο εντός του Παλαιού Φρουρίου όπου διέμενε, δεν ήταν αρκετά μεγάλο και εντυπωσιακό, οπότε αιτήθηκε την ανέγερση μιας νέας κατοικίας στο βόρειο άκρο της πλατείας της Σπιανάδας.
Ο θεμέλιος λίθος ετέθη ανήμερα των εορτασμών του Αγίου Γεωργίου το 1819 και η τοποθεσία του επιλέγη γιατί ήταν κοντά στο Ενετικό κάστρο και στη θάλασσα.
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας