Αναβολή για τις 12 Ιουνίου δόθηκε από το αυτόφωρο στην εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον τραγουδιστή Στάθη Αγγελόπουλο.
Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην προσεγγίζει και να επικοινωνεί με οποιονδήποτε τρόπο με την πρώην σύζυγό του.Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
Η δικογραφία σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα μετά το επεισόδιο που κατέγραψε η αστυνομία με την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή.
Σε ό,τι αφορά το χτύπημα που η γυναίκα φέρεται να έχει στο πρόσωπο της ο κατηγορούμενος αναφέρει ότι προέρχεται από χτύπημα σε ντουλάπι. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή η πρώην σύζυγος του, η οποία δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία και όχι οι γείτονες.
Πάντως, το Αυτόφωρο ήρε την κράτηση του κατηγορούμενου τραγουδιστή και του έθεσε τον όρο της μη προσέγγισης της παθούσας με οποιονδήποτε τρόπο.
Πηγή: pagenews.gr