Πηγή Φωτογραφίας: kerkidanet//Σχίζας Τούνη: "Βούιξε" η πιάτσα! Η φωτό που τους πρόδωσε [pic]
Pagenews.gr / Lifestyle / Σχίζας Τούνη: “Βούιξε” η πιάτσα! Η φωτό που τους πρόδωσε [pic]
Η Ιωάννα Τούνη και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Η Ιωάννα Τούνη και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και μια κοινή φωτογραφία τους προκάλεσε ερωτηματικά για την φύση της σχέσης τους, καθώς κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα.
Μια απρόσμενη κοινή εμφάνιση στη Μύκονο έρχεται να αναζωπυρώσει τα σενάρια για το status της σχέσης μεταξύ της δημοφιλούς Instagrammer, Ιωάννας Τούνη, και του πρώην νικητή του «Survivor», Στάθη Σχίζα. Οι δύο τους απαθανατίστηκαν να περπατούνχέρι-χέρι, προκαλώντας πολλά σχόλια και ερωτηματικά στον χώρο της showbiz.
Η κοινή εμφάνιση στον Γιαλό της Μυκόνου
Το νησί των ανέμων αποτέλεσε το σκηνικό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για την Ιωάννα Τούνη και τον Στάθη Σχίζα. Σύμφωνα με φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τον ιστότοπο «kerkida», οι δύο τους φάνηκαν να περπατούν ευδιάθετοι στον Γιαλό της Μυκόνου, το πρωί της Τρίτης 10 Ιουνίου 2025. Η εικόνα τους, όπου φαίνονται να κρατιούνταιχέρι-χέρι, τράβηξε αμέσως την προσοχή και έγινεviralστα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις lifestyle εκπομπές.
Το status της σχέσης και οι προηγούμενοι δεσμοί
Μέχρι στιγμής, τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Στάθης Σχίζας διατηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με τη φύση της σχέσης τους. Κανένας από τους δύο δεν έχει προβεί σε επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση των δημοσιευμάτων που τους θέλουν ζευγάρι.Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία γνωστή σχέση του Στάθη Σχίζα ήταν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ η Ιωάννα Τούνη είχε χωρίσει πριν από μερικούς μήνες από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο. Το ενσταντανέ στη Μύκονο έρχεται σε μια περίοδο που και οι δύο είναι ελεύθεροι, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις φήμες για ένα νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz.
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Η Μοιραράκη αποκαλύπτει: "Είχα φθάσει 98 κιλα, έχασα βάρος και θα ήθελα να με είχε δει έτσι ο άντρας μου"
Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε μάλιστα ότι θα ήθελε να είχε προλάβει να τη δει έτσι ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, που έφυγε από τη ζωή το 2022
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο Τάσος Χατζηβασιλείου θα ταξιδέψουν στην Τουρκία προκειμένου να συμμετάσχουν στον Πολιτικό Διάλογο και στη Θετική Ατζέντα
Βουλή: Τι περιλαμβάνουν οι τρεις προτάσεις για την Προανακριτική
Η συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής αρχίζει με τρεις προτάσεις και 14 κάλπες, οι οποίες αντιστοιχούν σε ίσο αριθμό προσώπων. Οι κατηγορίες που εξετάζονται έχουν πλημμεληματικό χαρακτήρα.
Το σχόλιο σας